Timo Glock content amb els progressos de Marussia al túnel de vent

2013-01-01 19:06

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Timo Glock, pilot oficial de Marussia F1 Team, ha declarat que està molt content amb els progressos visibles del seu equip la passada temporada. L'equip Marussia, anteriorment anomenat Virgin Racing, va començar l'any amb un gran dèficit de temps respecte Caterham, i en alguns casos el seu rendiment era inclús inferior al dels HRT. Amb el treball realitzat al túnel de vent de McLaren, mica en mica van anar millorant i van arribar a un nivell similar al dels dos Caterham, que fins a l'última cursa anaven per darrere de l'equip anglo-rus. Tot i això, gràcies a la caòtica cursa del GP del Brasil, Vitaly Petrov va concluir la prova a la 11ª posició, portant l'equip Caterham a la 10ª posició del Campionat de Constructors i superant així a Marussia.

''Mai vaig pensar que podríem reduir la distància amb Caterham, perquè érem 1,5 segons més lents. Després la distància es va tancar molt ràpidament a la segona meitat de temporada, la qual cosa és genial'', comentava Timo Glock a Autosport.

Glock també ha declarat que l'evolució del nou Marussia està sent molt esperançadora i espera un rendiment molt més competitu
que no pas el de 2012 per part del seu equip.

''Els progressos al túnel del vent són esperançadors de cara al 2013'', comentava Glock a Autosport.