We don't miss anything!


Test de Post temporada 2013 - Inclosos a la llista del Dia 1

2013-11-04 13:35

La bandera de quadres va caure ahir a Abu Dhabi per últim cop aquesta temporada a la GP2, pero el circuit de Yas Marina s'hi seguirà rodant els próxims tres dies, del dimarts dia 5 de novembre al dijous 7 de novembre, en ocasió dels Test de Post temporada que s'han organitzat, en el qual si veuran moltes cares noves. 

Per: Eric Calduch @calduch3

El recent campió de la Formula Renault 3.5, Kevin Magnussen rodarà el primer dia de Test amb l'equip Dams de GP2, mentre que el seu máxim rival aquesta temporada, Stoffel Vandoorme, ho farà amb ART Grand Prix al costat d'Arthur Pic. L'ex pilot de GP3, Nico Muller, saltarà al monoplaça d'Arden International al costat de Rene Binder. També destacar que Carlos Sainz Jr es pujarà al volant d'un Carlin al igual que Jazeman Jaafar. Els campions d'aquest any, Russian Time, han elegit a Artem Markelov per conduir un dels seus monoplaces, mentre que el subcampió de la GP3, Facu Regalia pujarà al equip vencedor d'aquest dissabte, EQ8 Caterham Racing. Nikolay Martsenko s'unirà a Barwa Addax Team per aquest dia, a la vegada que Sandy Stuvik ho farà amb Rapax. Una altre cara nova que veurem demà és la del campió de la Formula 3, Raffaele Marciello que pilotarà un Trident Racing. Per acabar amb els nous vinguts, Andre Negrao pujarà al Hilmer Motorsport mentre que Denis Nagulin ho farà al Venezuela GP Lazarus. 

Alguns pilots d'aquesta temporada també hi rodarán, és el cas d'Stephane Richelmi que és pujarà al seu Dams, mentre que Rio Haryanto i Jolyon Palmer probaran amb Racing Engineering. Mitch Evans hi serà amb l'equip campió, Russian Time, mentre que Alexander Rossi rodarà amb la seva escuderia al costat de Ragalia. Per una altre banda Rodolfo Gonzalez torna a la GP2 en mans de Barwa Addax Time, mentre que Julian Leal pasarà a conduir un Trident Racing. Daniel Abt i Johnny Ceccoto correran amb Hilmer Motorsport i Venezuela GP Lazarus respectivament. Per finalitzar, destacar que Simon Trummer s'ha confirmat com a nou pilot de Rapax per la temporada 2014. 

La sessió començarà a les 12:00h fins les 14:00h i continuarà de 18:00h a 20:00h compartint temps de pista amb els monoplaces de GP3. Comentar també que Pirelli assignat el compost mitjà per als tres dies de Test. 

Pilot Nacionalitat Equip
Kevin Magnussen Dinamarca Dams 
Stéphanae Richelmi Monaco Dams
Stoffel Vandoorme Bèlgica ART Grand Prix
Arthur Pic França ART Grand Prix
Nico Muller Suïssa Arden International
Rene Binder Austria Arden International
Rio Haryanto Indonèsia Racing Engineering
Jolyon Palmer Gran Bretanya Racing Engineering
Carlos Sainz Jr. Espanya Carlin
Jazeman Jaafar Malàisia Carlin
Artem Markelov Russia Russian Time
Mitch Evans  Nova Zelanda Russian Time
Facu Regalia Argentina EQ8 Caterham Racing
Alexander Rossi Estats Units EQ8 Caterham Racing
Rodolfo Gonzalez Venezuela Barwa Addax Team
Nikolay Martsenko Russia Barwa Addax Team
Sandy Stuvik Tailandia Rapax
Simon Trummer  Suïssa Rapax
Raffaele Marciello Itàlia Trident Racing
Julian Leal Colòmbia Trident Racing
Daniel Abt Alemanya Hilmer Motorsport
Andre Negrao Brasil Hilmer Motorsport
Johnny Cecotto Venezuela Venezuela GP Lazarus
Denis Nagulin Russia Venezuela GP Lazarus
Will Stevens Gran Bretanya MP Motorsport
Daniel De Jong Holanda MP Motorsport

—————

Retorna