We don't miss anything!


Stoffel Vandoorne espera una victòria a casa

2013-05-29 20:05

Amb la seva única disposició, història i ambient, Spa-Francorchamps és un circuit que agrada als pilots, als equips i als fans. El traçat belga que acollirà la següent ronda de les World Series by Renault aquest cap de setmana, és un dels llocs importants de la temporada de les WSR, amb la participació de quatre campionats organitzats per Renault Sport Tecnologies.  Pel que promet ser un esdeveniment força interessant.

per: Arnau Viñals Vendrell

Bèlgica ha estat dels primers països amb una cita a les World Series by Renault, amb la seva cita al 2005 al circuit de Zolder.

Per primer cop aquest any les quatre categories del ventall de les WSR, amb la Formula Renault 3.5 Series, Eurocup Formula Renault 2.0, Eurocup Megane Trophy i l’Eurocup Clio compartiran l’acció de la pista amb altres atraccions per els convidats. La principal atracció, els dos pilots de Fórmula 1, el suïs Sebastien Buemi que pilotarà un Infiniti Red Bull Racing i el holandès, Giedo Van der Garde, campió de la Formula Renault 3.5 el 2008, que portarà un Caterham F1.

Per altre banda, el món dels aficionats de les curses podrà descobrir el Renault Village, el Túnel del Temps, on els visitants faran una visita a l’història de Renault, i l’Alpine, la pista, els Clio i les zones de temàtica del ralli en un viatge en el passat, el present i el Futur. El pàdoc de Fórmula 1, la zona infantil, completant-ho amb unes lliçons de seguretat a la feina, que estarà ubicat justament al costat de l’exposició de cotxes elèctrics de Renault. Amb un pàdoc molt esportiu, Renault Sport i Michelin afegeixen els simuladors i el repte de realitzar un pit stop.

Formula Renault 3.5 Series: Prèvia

Després de l’inici de temporada amb cinc curses a les espatlles, Monza, Motorland Aragon i Monaco, Kevin Magnussen (DAMS) i Stoffel Vandoorne (Fortec Motorsports) tenen el lideratge del campionat, amb el danès 14 punts al capdavant després de la quarta posició a Mònaco, on el seu rival només va ser novè.

La cursa de casa, per Vandoorne serà per seguir pressionant per tornar al podi i retallar les distàncies. Amb el recolzament de la RACB amb qui va començar la seva trajectoria, el recent campió de la Eurocup Formula Renault 2.0 no li faltarà suport d’una gradaeria que va amb ell.

El tercer en el campionat després de la seva victòria a Mònaco, Nico Muller (International Draco Racing) és ara a 30 punts del líder, i intentarà seguir amb victòries a Bèlgica.

Antonio Felix da Costa (Arden Caterham), Arthur Pic (AV Formula) i Will Stevens (P1 by Strakka Racing) també necessiten un grapat de punts per seguir la seva constància si volen reduir la distància entre el duet del davant. I haurem d’estar a l’espera de que fa el pilot revelació a Motorland Aragón, el rus, Sergey Sirotkin (ISR). 

—————

Retorna