We don't miss anything!


Stockinger el més ràpid en l’adéu a Catalunya

2013-10-23 18:15

Marlon Stockinger ha marcat el millor temps del segon i últim dia d’entrenaments al circuit de Barcelona – Catalunya, el filipí,  que ahir va participar en els test amb l’equip francès Dams, ha aconseguit el millor registre avui amb el Lotus, el que ha estat el seu equip aquest any.

Per: Arnau Viñals Vendrell

A la sessió matinal que s’ha iniciat amb boira baixa i la pista mullada, ha fet retardar una mica els temps i no hi ha hagut un domini clar de cap pilot sobre cap altre. Tot i això, Will Stevens de l’equip P1 Motorsport, equip pel qual ha participat aquest any a la Formula Renault 3.5 Series amb la quarta posició en el campionat de pilots, ha fet el millor temps només 22 mil·lèsimes més ràpid que el futur pilot de Fórmula 1 Sergey Sirtokin amb l’ISR.

A la tarda però, de seguida Marlon Stockinger ha aprofitat la temperatura alta de la pista i amb un joc de pneumàtics, ha marcat el millor temps de la tarda i del dia. El segon classificat a la tarda ha estat, Zoel Amberg a 6 dècimes de segon. El suís ho ha aconseguit amb el Arden Caterham que duia aquest any Pietro Fantin.

Destacar altre cop el bon paper de Carlos Sainz avui també, amb l’equip Dams. Recordem, el madrileny ahir va aconseguir el millor temps amb Pons i avui s’ha passat a l’escuderia francesa per seguir en el seu aprenentatge.

Pel que fa a debutants, al top 10 hi trobem a Matthieu Vaxivière, que durant aquests dos dies ha provat el Lotus que duia Marco Sorensen aquest any. Un altre pilot que ha participat en el campionat de la Formula Renault 2.0 Eurocup, proclamant-se subcampió, Oliver Rowland ha fet el novè millor temps i el campió de la 2.0 Pierre Gasly amb el Tech 1 Racing que, duia el campió del 2010 a la Formula Renault 3.5 Series, Mikhail Aleshin, ha estat només vint-i-unè.

Per campions això si, Raffaele Marciello que ahir va fer un bon paper amb el Dams i avui ho ha tornat a demostrar amb el Tech 1 Racing, acabant desè de la classificació general.

 

RESULTATS FINALS

 

 

Pilot

Equip

1

Marlon Stockinger

Lotus

2

Will Stevens

Strakka Racing

3

Sergey Sirotkin

ISR

4

Carlos Sainz

Dams

5

Zoel Amberg

Arden Caterham

6

Matthieu Vaxivière

Lotus

7

Pietro Fantin

International Draco Racing

8

Oliver Rowland

Fortec Motorsports

9

Antonio Félix da Costa

Carlin

10

Raffaele Marciello

Tech 1 Racing

11

Daniil Move

ISR

12

Matias Laine

Strakka Racing

13

Stefano Coletti

SMP Racing by Comtec

14

Nikolay Martsenko

Fortec Motorsports

15

Nick Yelloly

SMP Racing by Comtec

16

Alexander Sims

Carlin

17

William Buller

Dams

18

Lucas Foresti

AV Formula

19

Luca Ghiotto

Pons Racing

20

Jann Mardenborough

Arden Caterham

21

Pierre Gasly

Tech 1 Racing

22

André Negrao

International Draco Racing

23

Ricciardo Agostini

Zeta Corse

24

Vittorio Ghirelli

AV Formula

25

Roman Mavlanov

Zeta Corse

26

Chewon IM

Pons Racing

 

 

—————

Retorna