We don't miss anything!


Stanaway torna amb força als monoplaces

2014-05-09 18:42

Richie Stanaway ha aconseguit el millor temps durant la sessió d’entrenaments lliures de la GP3 Series diputat al circuit de Barcelona-Catalunya.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La temporada de GP3 s’ha fet esperar però ja la tenim aquí amb els primers lliures de la temporada en la ronda inaugural de Catalunya.

 

Uns lliures on hem vist a un Nick Yelloly (Status GP) que ha iniciat la sessió al capdavant, però poc després el pilot alemany de l’equip ART Grand Prix, Marvin Kirchhofer, s’ha col·locat en primera posició per només 33 mil·lèsimes respecte Saniago Urrutia (Koiranen GP). Aquestes posició capdavanteres a partir d’aquell moment han aguantat així.

 

Però a falta de 18 minuts pel final, s’ha viscut la primera bandera vermella de la temporada. Es tractava del rus de Hilmer, Ivan Taranov que tenia el seu cotxe aturat al mig de la pista després de patir una virolla.

 

Això si en els últims minuts de la sessió Richie Stanaway (Status GP) que després de la seva lesió el 2012 a Spa-Francorchamps a la Fórmula Renault 3.5 Series, torna a competir en monoplaces, es feia amb el millor temps amb 3 dècimes d’avantatge respecte Roman de Beer (Trident). Alex Lynn (Carlin) i Nick Yelloly semblava que li anaven a treure aquesta posició però finalment no ha estat així.

 

Top10: Stanaway, De Beer, Sa Silva (Carlin), Kirchhofer, Urrutia, Yelloly, Lynn, Zamparelli (ART Grand Prix), Fontana (ART Grand Prix) i Eriksson (Koiranen GP).

 

—————

Retorna