We don't miss anything!


Stanaway, Fong, Tuscher, Varhaug, Mason i Jordá, confirmats a la GP3 2014

2014-04-17 09:57

Ahir, després del primer dia de test a Montmeló, els pilots de GP3 es van fer la foto oficial de presentació de la temporada 2014. D'aquesta manera vam poder esbrinar alguns dels noms de la graella que encara estaven per confirmar.

Per: Ramon López i Arnau Vinyals

Richie Stanaway, pilot de l'escola de pilots Gravity, disputarà la seva primera temporada sencera de GP3 amb l'equip Status GP després d'haver patit una lesió el 2012 i d'haver passat una temporada a la Porsche. El pilot neozelandès ja va destacar en aquesta categoria i amb aquest equip el 2012 durant la ronda de Spa-Francorchamps.

 

A l'equip Jenzer vam tenir una triple confirmació amb Fong, Tuscher i Varhaug. Fong repeteix a la GP3 aquest any, mentre que Tuscher va provar a la F.R 2.0 i Pal Varhaug va ser pilot a la GP2 amb un paper força mediocre amb l'equip Dams, Hilmer Motorsport.

 

A l'equip Hilmer trobem, juntament amb Taranov, Nelson Mason. El tercer pilot d'aquest equip no està confirmat i podria ser que només competeixin amb dos cotxes durant la temporada 2014 tal i com han fet als test.

 

Finalment, sembla que Carmen Jordá seguirà un any més a GP3 malgrat haver patit una lesió recentment. La pilot valenciana ha competit a temporades anteriors amb Bamboo i Ocean Racing sense aconseguir grans resultats.

 
 

—————

Retorna