We don't miss anything!


Spengler el més ràpid a Rússia, Audi domina

2013-08-03 10:31

Bruno Spengler ha estat el més ràpid dels entrenaments lliures a Rússia en una sessió marcada pel domini d’Audi, tot i que les diferències han estat molt petites i es preveu una classificació molt renyida.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Minuts abans de començar els 90 minuts de lliures algun pilot del DTM ja feia cua al pit lane, per tal de tenir el màxim de temps possible per a rodar al traçat rus. I com acostuma a ser habitual, els primers minuts han estat dominats per Audi i BMW, tot i que les distàncies entre el primer classificat i l’últim era de poc menys de 2 segons.

Els pilots majoritàriament, han afrontat correctament el primer i segon sector, que són molt tècnics i lents, però l’últim que acull les dues rectes del circuit, la de sortida i la del darrere; el últim revolt que hi ha venint de la recta del darrere per entrar a la recta principal, ha estat fruit de moltes sortides de pista.

Al quart d’hora de sessió, molta activitat a boxes, els pilots s’aturaven per analitzar dades, just abans de que Gary Paffet (Mercedes) es sortís de pista i s’emportés per davant un tros de la gespa que hi ha situada a les escapatòries del circuit del Moscow Raceway.

El trànsit en aquest circuit, avui no ha estat problema i la majoria de pilots s’han apartat si era necessari. A falta d’una hora de sessió Audi dominava la classificació amb 8 pilots al  Top 10, BMW i Mercedes en tenien un només, i les diferencies es reduïen. El temps més ràpid 59.087 per Mike Rockenfeller.

A partir d’aquí, bàsicament els pilots s’han centrat en preparar els reglatges correctes pel circuit. I ens hem adonat que el BMW és el que més toca el cotxe amb el terra. També hem vist que han succeït moltes sortides de pista també al revolt 4, on ha estat el lloc en que Wickens (Mercedes) ha patit una virolla i ha acabat a la grava provocant 2 minuts de bandera groga.

Els últims 5 minuts han estat intensos, amb tots els pilots a pista amb dificultats de poder realitzar una volta neta, hem vist moltes sortides de pista però la més exagerada ha estat la de Felipe Alburquerque (Audi) que s’ha sortit al mateix revolt que Gary Paffet havia fet anteriorment.

El campió, Bruno Spengler (BMW)ha estat el primer en poder trencar el domini d’Audi i s’ha emportat el millor temps d’aquests lliures a Rússia. Segon ha estat Ekström, seguit d’Alburquerque, Molina, Mortara, Rockenfeller, Scheider, Werner, Hand, Wickens, Tambay, Green, Wehrlein, Farfus, Tomczyk, Glock, Paffet, Juncadella, Wittmann,Vietoris, Mehri, Priaulx.

—————

Retorna