We don't miss anything!


Sirotkin encapçala l’últim dia a Motorland

2014-02-27 18:59

El rus de Fortec Motorsports ha aconseguit el millor temps de la jornada abans de que la pluja s’intensifiqués, durant el tercer i últim dia dels test de pre-temporada de la Fórmula Renault 3.5 Series a Motorland Aargón.

Per: Arnau Viñals Vendrell

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1375247_722292974464042_897881289_n.jpg

El dia s’ha iniciat amb força fred, que ha portat la pluja al cap d’una hora d’entrenaments quan Nikolay Martsenko (Comtec Racing) liderava la classificació. Un altre rus, Sergey Sirotkin (Fortec Motorsports) ha aconseguit millorar els temps i ficar-se líder d’una sessió on la pluja ha anat a l’alça. La pluja ha provocat sortides de pista i dues banderes vermelles. La primera provocada per Meindert van Buuren (Pons Racing) i la segona provocada per Carlos Sainz (Dams).

 

Finalment els cinc més ràpids del matí han estat: Sirotkin, Martsenko, Zoel Amberg (AV Formula), Pierre Gasly (Arden Motorsport) i Carlos Sainz.

 

Durant la tarda, van Buuren que ja havia provocat una bandera vermella pel matí, n’ha provocat una altre immediatament, per la tarda. Matthieu Vaxivière (Lotus) ha provocat la segona bandera vermella de la tarda. Totes les banderes vermelles han estat conseqüència de la pluja, que feia quedar als pilots aturats a la grava.

 

Els Dams però, seguien dominant amb Sainz i Nato en els dos primers llocs. La pista s’ha anat eixugant, i d’altres pilots han millorat els temps.Tres noves banderes vermelles han aparegut; provocades per: Jazeman Jaafar (ISR) i dues més per Marlon Stockinger (Lotus).

 

Després de millores en la classificació Gasly ha estat el més ràpid de la sessió de la tarda, però Sirotkin ho ha estat del dia en general.

 

Resultats:

 

 

 

—————

Retorna