We don't miss anything!


Sims guanya a Bèlgica en una cursa interessant

2013-08-25 09:59

El britànic Alexander Sims ha guanyat la cursa 2 (la cursa a l'esprint) de la GP3 Series a Spa-Francorchamps, Bèlgica, en un cel molt tapat però que no ha descarregat pluja i, una pista amb la traçada seca però amb un tercer sector molt humit. Regalia ara s'escapa en el campionat de pilts havent acabat tercer avui i amb Ellinas retirat.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La sortida era molt moguda amb un Alexander Sims (Carlin) que es ficava primer després de que Mckee (Bamboo Engineering) apartés a Ellinas (Marussia Manor Racing) fora de pista i el xipriota baixés fins la vint-i-sisena posició. El britànic en canvi ha estat sancionat amb un Drive Trought. Regalia (ART Grand Prix) i Kvyat (MW Arden) sortien molt bé, quart i sisè respectivament, al contrari que Korjus (Koiranen GP) i Yelloly (Carlin), setè i cinquè.

Al davant Sims aconseguia una distància considerable per liderar la cursa tranquil·lament. Korjus mentrestant avançava Daniil Kvyat, després ho provaria amb Nick Yelloly. Darrere d’ells la lluita per la sisena posició entre Kvyat i Dino Zamparelli (Marussia Manor Racing) s’aferrissava encara més, una lluita frec a frec en que ambdós pilots s’avançaven l’un a l’altre. El mateix passava amb la lluita per la vuitena posició entre Visoiu (MW Arden) i Williamson (Bamboo Engineering).

Finalment victòria per Alexander Sims que no ha parat de marcar la volta ràpida de la cursa a cada volta. Segon ha estat Daly, seguit del seu company d’equip Regalia que ara és encara més líder, quart ha estat Yelloly, seguit de Korjus, Kvyat, Zamparelli i Visoiu.

—————

Retorna