We don't miss anything!


Sessió dominada per Miller

2014-04-26 15:01

Jack Miller ha pogut sense cap problema fer el millor temps en els FP3 demostrant que s'ha adaptat bé al circuit. Segon ha sigut Vázquez, tercer Márquez, quart Viñales i cinquè Loi.

Per: Andreu Rius

Jack-Miller-Red-Bull-KTM-Ajo-ARG-FP1-568826

Els FP3 de Moto 3 avui a Argentina han servit perquè els pilots es poguessin adaptar una mica més aquest nou circuit de cara a la sessió de qualificació.

Durant els 40 minuts que duren aquests entrenaments, el top 5 ha estat marcat pel francès Masbou que s'estava adaptant molt bé al traçat seguit d'Oliveira, Vázquez, Miller i el germà del campió del món de Moto GP, Álex Márquez.

Qui destacava avui al matí era Livio Loi que marcava 1:50.881 i és posava segon.

 

Amb tot això, els pilots estaven a l'equador dels “Free Practice” i hi havia molt poca activitat a la pista. En aquell moment el millor temps el tenia Alexis Masbou, 1:50.625.

Faltaven uns 15 minuts per acabar i Jack Miller donava un cop d'autoritat col·locant-se primer.

En els últims instants, Vázquez recuperava i era tercer. Per altra banda Romano Fenati, ja estava en segona posició. Cal destacar que el desconegut finlandès Niklas Ajo, entrava al top 5.

 

Al final ningú superava el temps de l'australià Jack Miller, 1:50.020 i les coses és quedaven igual en una jornada sense massa competitivitat.   

—————

Retorna