We don't miss anything!


Segueix la baralla a la mil·lèsima pel títol a Moto3

2013-11-08 14:05

Segon entrenament lliure de la jornada a València i el ritme l'han marcat els mateixos pilots, segueix la lluita pel títol entre Rins, Salom i Viñales. Una sessió marcada per un major vent respecte a la primera sessió.

Per David González M

Els tres pilots favorits han seguit la mateixa tònica que al matí donant la major quantitat de voltes possibles ia un ritme altíssim des de l'inici de la sessió on ja marcaven la pauta. A meitat de la sessió alguns dels pilots han aconseguit millorar els registres de la primera sessió, molt difícil amb les condicions meteorològiques i que ha provocat alguna caiguda. L'australià Miller 5è i l'alemany Folger 4t estan molt a prop dels favorits i amb gran ritme i velocitat han anat baixant a poc a poc els seus registres apropant-se a les primeres posicions. Rins aconseguiria la primera posició de la sessió seguit a 13 mil·lèsimes de Salom i 91 de Viñales. Baralla a la mil·lèsima pel títol.
 
Ana Carrasco ha aconseguit un gran resultat avui, de nou 11 º a tan sols un segon de Rins en una pista que coneix d'anteriors temporades al CEV

 

—————

Retorna