We don't miss anything!

Segona victòria d'Ocon a Moscou

2014-07-13 11:28

Esteban Ocon s'ha adjudicat la victòria de la segona mànega de Moscou. El francès s'ha imposat amb autoritat al seu company d'equip, Antonio Fuoco, i al britànic Tom Blomqvist. A més Ocon dóna un gran pas a la general després del prematur abandonament de Max Verstappen, quan lluitava pel podi.

Per Eric Calduch

A la segona cursa de la FIA Fórmula 3, Esteban Ocon (Prema Powerteam) ha continuat millorant la seva trajectòria a Rússia. Després de tres poles i la victòria en la primera cursa del cap de setmana, el pilot del Lotus F1 Team Junior també ha guanyat la segona cursa. Durant tota la cursa, Antonio Fuoco ha resistit la pressió del seu rival directe a la pista, Tom Blomqvist (Jagonya Ayam amb Carlin) i ha aconseguit emportar-se el segon lloc cap a casa. Amb la seva setena victòria de la temporada, el guanyador de la cursa, Ocon, ha augmentat el seu avantatge en la classificació de pilots; ara té un avantatge de 109 punts sobre Max Verstappen (Van Amersfoort Racing). L'holandès de 16 anys s'ha retirat a causa de problemes tècnics.

Esteban Ocon utilitzava els primers compassos de la cursa per tirar i desprendre's del seu rival Antonio Fuoco. Després de només tres voltes, el francès era líder per més de dos segons i va estendre poc a poc el seu marge. De manera similar, Fuoco també va ser capaç de treure un buit a Tom Blomqvist, que es va avançar a Max Verstappen, Lucas Auer (Mücke Motorsport kfzteile24) i Jordan King (Carlin). Després d'un parell de voltes, Blomqvist havia tancat de nou Fuoco i va reduir la bretxa. Mentrestant, Max Verstappen visiblement més lent en la volta 11 va haver de retirar als boxs al final de la volta 12, a causa de problemes tècnics.

A meitat de la cursa, Esteban Ocon va treure gairebé quatre segons d'avantatge al seu company d'equip Antonio Fuoco, que encara no era capaç d'allunyar-se de Blomqvist. No obstant això, el britànic no es va montar un seriós desafiament en la segona posició de Fuoco abans que sortís la bandera a quadres. Així, darrere del dominant guanyador de la cursa Ocon, Fuoco va arribar a meta abans que Blomqvist. Fuoco va anotar el seu sisè podi de l'any, Blomqvist va participar en la cerimònia de lliurament de premis per cinquena vegada aquesta temporada.

Lucas Auer, Jordan King, Jake Dennis (Carlin), Felix Rosenqvist (Mücke Motorsport kfzteile24), Nicholas Latifi (Prema Powerteam), Dennis van de Laar (Prema Powerteam) i Gustavo Menezes (Van Amersfoort Racing) van completar els deu primers.

A les 15:25h es correrà la tercera mànega de carreres a Moscou.