We don't miss anything!


Sebastian Vettel vola sobre Buddh en els Lliures 3

2012-10-27 09:14

2012 Indian Grand Prix

El pilot alemany de Red Bull ha tornat a demostrar la superioritat que estan acreditant els monoplaces de la beguda energètica aquest final de temporada i ha dominat tota la tercera sessió d’entrenaments lliures i ha acabat marcant un 1’25”842, el temps més ràpid de la sessió.

 

El podi d’aquesta sessió d’entrenaments el completen el pilot de McLaren Jenson Button i el company d’equip de Vettel, Mark Webber, que s’han quedat a dues dècimes de l’alemany. Lewis Hamilton i Kimi Raikkönen han acabat quart i cinquè respectivament.

 

Aquest domini dels Red Bull i dels McLaren era esperat per tothom, igual que la gran evolució que havien de portar els Ferrari per aquest circuit. Però això no ha estat així. Ja des del principi del FP3 les cares al box de Ferrari han estat de nerviosisme i estrès: provant millores d’última hora, arreglant problemes a la suspensió davantera dels monoplaces de Fernando Alonso i Felipe Massa i veient com els temps esperats no sortien, encara que els dos pilots s’ajudessin permetent-li agafar el rebuf al seu company.

Finalment Alonso ha acabat 7è i Massa 11è, demostrant que ara mateix Ferrari està a anys llum dels seus rivals directes.

 

HRT tampoc han pogut realitzar uns bons entrenaments. Si ahir en Pedro de la Rosa va aconseguir quedar 21è superant els dos Marussia i el seu company d’equip, avui ha quedat últim i els dos Marussia han acabat per davant dels dos monoplaces espanyols.

 

La imatge curiosa d’aquests entrenaments ha estat veure Vijay Mallya pel paddock del Buddh International Circuit ja que un tribunal de l’Índia va emetre una ordre d’arrest sense fiança del cap de l’equip Force India.

 

—————

Retorna