We don't miss anything!


Sebastian Vettel proclamat tricampiò mundial, el mes jove en fer-ho

2012-11-25 19:17

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

Avui s'ha disputat al circuit d'Interlagos l'última cursa del campionat mundial de Formula1 2012 on Sebastian Vettel l'ha tancat amb el títol final que el proclama com a tricampio mes jove de la Formula1, un títol que l'ha hagut que disposar amb el millor Fernando Alonso.

Una cursa que ha guanyat Jenson Button seguit del mateix Fernando Alonso i tancant el podi Felipe Massa, Sebastian Vettel per la seva part ha estat sisè amb una cursa marcada per la meteorologia. La cursa començava amb el terra sec i pneumàtics slicks a poques voltes de l'inici ha començat a ploure i s'ha hagut de canviar els pneumàtic per els intermitjos, i aixi s'ha repetit durant tota la cursa sec-moll.

A la sortida, Fernando Alonso s'ha tret a tres pilots de sobre, unes de accions a les que el pilot Espanyol ens té acostumats i una curva següent Bruno Senna s'emportava a Sebastian Vettel per sobre fent-lo girar i deixant-lo últim i amb una gran gran fortuna del pilot alemany ja que el cop ha estat fort però no se li ha trencat res important al cotxe.

Lewis Hamilton lluitant amb un sorprenent Nico Hulkenberg ha hagut d'abandonar la prova a la que es l'última cursa a l'equip McLaren.

 

I destacar com no la gran gran actuaciò d'un gran Felipe Massa que ha tornat a pujar al podi del circuit de casa seva que avui si, ha fet un gran paper com a company d'equip i esperem que aquest ritme es mantingui per a la temporada vinent. Tambè destacar la cursa de Sebastian Vettel que encara que despres de la primera volta estès el 21è ha pogut remuntar fins la sisena posiciò.

 

Pedro Martinez de la Rosa que probablement ha firmat la seva última cursa a la Formula1 ha finalitzat 17è amb un gran ritme de cursa.

No cal que digui que m'hagués encantat que Fernando fos el campió ja que s'ho mereix mes que ningú però tornarem al 2013 encara amb mes força i segur que el dit l'aixecarà el que vesteix de vermell.

GRACIES A TOTS PER SEGUIR A FORMULA RAPIDA EN AQUEST MUNDIAL 2012, nosaltres tornarem al 2013 també amb mes força i amb ganes de fer-ho millor.

—————

Retorna