We don't miss anything!


Sebastian Vettel més líder que mai

2013-08-25 15:47

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Sebastian Vettel guanya la cursa a Bèlgica amb un recital de conducció tant per part del mateix pilot com del seu monoplaça.

L'ha seguit Fernando Alonso que sortint novè ha acabat segon fent una gran gran sortida i una remuntada de campió avançant a molts cotxes fins a situar segon, on l'objectiu de passar a Sebastian ha estat impossible.

Lewis Hamilton que avui sortia en la posició preferent s'ha vist superat per Vettel a la recta del darrera amb una facilitat i una velocitat aclaparadora sobre la del Mercedes de l'anglès que avui no s'ha mostrat un cotxe superior, ni ell ni Hamilton que com ja diem sortint primer ha acabat just per davant del seu company Rosberg que ha fet una gran carrera.

Les estratègies de carrera han estat de dues parades, sortida amb Tous, primera parada Tou i segona Dur, això per la part de dalt ja que per exemple Webber i Button han escollit una altra estratègia muntant el Dur a la primera parada.

Com ja dèiem Sebastian Vettel ha protagonitzat una carrera aclaparadora, on no ha donat opcions a ningú, amb un rítme de vegades insultant sobre tots els seus rivals, Alonso s'ha deixat la pell a la pista per tal que això no succeeixi però se li ha escapat a mes de 18 segons. Obviament Alonso ha acabat segon sortint novè, per tant no hi ha queixa per part de l'Espanyol que espera la victòria a Itàlia, a casa del seu equip.

L'incident més dur de la cursa l'ha protagonitzat Maldonado, que amb una lluita amb Hulkenberg, Di Resta i Sutil, Maldonado ha impactat el seu cotxe amb el Force Índia de Di Resta obligant-lo a abandonar.
 
Per la resta ha estat una cursa molt molt tranquil · la per tractar-se d'Spa, no ha sortit el Safety Car ni la pluja ha fet acte de presència.
 
Darrere de Rosberg (4t) ha acabat Webber 5è, Button 6è, Massa 7è, Grosjean 8è, Sutil 9è, Ricciardo 10è
 

 

—————

Retorna