We don't miss anything!


Sauber renova la seva aliança amb Certina

2013-01-14 15:42

Escrit per: Arnau Viñals    @vinyi_arnau96

La marca de rellotges esportius Certina contínua com a "soci" de l'equip Sauber F1.  Les lletres Certina apareixeran en els deflectors del pontó lateral, així com en les viseres de cascs dels dos pilots.  Certina també oferirà els seus rellotges esportius de precisió per a conductors Nico Hülkenberg (DE) i Esteban Gutiérrez (MX), així com l'equip.


Certina sempre ha estat fermament compromesa amb la tecnologia més avançada ", diu Monisha Kaltenborn, CEO de l'equip Sauber F1, "i això és una ideologia que compartim.  Des de 2005, hem estat units per una associació duradora que abraci els valors comuns, com com la innovació i l'eficiència.  Aquests són factors clau darrere del repunt en l'equip Sauber F1 per Certina que ha contribuït de manera definitiva ".  

Adrian Bosshard, President de Certina, corrobora això: " Després d'una associació de vuit anys amb l'equip Sauber F1, estem encantats de ser la contínua utilització d'aquesta plataforma de Fórmula U dinàmica i innovadora. seu é tica d'equip professional i la mentalitat típica suïssa són el complement perfecte per a la nostra marca ". 

—————

Retorna