We don't miss anything!


Sauber presenta el C-32

2013-02-02 12:46

Escrit per: Òscar Daniel Carmona

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539075_10151248755187060_1429097698_n.jpg

Gairebé 9000 persones han seguit en directe per internet la presentació del nou cotxe. El C-32 ha sorprès estèticament, ja que el color principal del cotxe és el gris fosc, enlloc del blanc habitual. Sobre el famós nas escalonat, a Sauber han optat per posar el famós panell, però l’escaló es manté al centre de la peça.

L’acte ha començat amb declaracions de la directora, Monisha Kaltenborn, que ha expressat la seva satisfacció amb el treball realitzat pels enginyers, “Estic molt excitada”, quan li han preguntat sobre el principal objectiu, ha dit que “L’objectiu principal és seguir millorant”. A més, ha destacat la importància dels patrocinadors “Els patrocinadors són molt importants i som molt afortunats” i ha expressat el seu agraïment. Monisha es mostra també confiada amb els dos nous pilots de l’equip, “tenim moltes expectatives en els dos pilots, són joves i competitius, Nico és un pilot molt eficient i quan té una bona oportunitat, l’aprofita”.

A continuació, Nico Hulkenberg i Esteban Gutiérrez, han expressat les seves ganes de provar el nou cotxe a la pista, “Fa bona pinta, i ara haurem de veure com de ràpid és”, ha dit Nico, i preguntat per si li costaria adaptar-se a un cotxe i un equip nou, ha declarat: “El temps d’adaptació depèn de la experiència, i jo ja acumulo uns quants kilòmetres a la meva esquena” també ha destacat la importància d’un bon programa d’hivern per arribar bé a Melbourne. Per la seva banda, el mexicà Esteban Gutiérrez, “és molt emocionant veure el cotxe, és molt innovador. Estic desitjant provar-lo als tests i competir amb ell”. “El meu element favorit del cotxe és el seient, perquè és el que em connecta amb el cotxe”. Gutiérrez considera que el repte més important a la formula 1 és l’atmosfera psicològica, amb tota la premsa al voltant, però “el repte que realment vull aconseguir és ser consistent a un alt nivell de competició”.

—————

Retorna


Comenta

No sʼha trobat comentaris.