We don't miss anything!


Sato el més ràpid en els segons lliures

2014-03-28 19:53

El japonès Takuma Sato ha estat el més ràpid de la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Sant Petersburg de la Indycar Series. L’expilot de Fórmula 1 només ha pogut treure 5 centèsimes al segon classificat, Graham Rahal i 8 a Will Power que ha estat segon, pel que significa que el campionat de la Indycar no té ni preferit ni líder destacat, igualtat absoluta entre els competidors.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La segona sessió de lliures de 45 minuts s’iniciava amb una bandera vermella provocada per Sebastian Saavedra que era el setzè classificat al cap de 10 minuts de sessió. Al davant en aquell precís moment, hi havia Josef Newgarden (Sarah Fisher Hartman Racing), seguit de molt a prop de Takuma Sato (A.J. Foty Enterprises), Mike Conway(Ed Carpenter Racing), Helio Castroneves (Team Penske) i Will Power (Team Penske) en el top 5.

 

Castroneves aconseguia trencar el domini de Newgarden amb un temps aconseguit gràcies a l’entrada del pit lane. En segona posició i fent la mateixa “trampeta” el seguia un dels debutants més preparats aquest any, Carlos Muñoz (Andretti Autosport – HVM Racing).

 

Després d’una aturada general de la majoria dels pilots, Graham Rahal (Rahal Letterman Lanigan Racing) ho aprofitava per establir el millor temps a falta de 17 minuts de la sessió.

 

Els temps seguien millorant i un altre Honda conduit en aquest cas per Takuma Sato, establia el millor temps cinc minuts després, just abans de que la segona bandera vermella sortís a pista. Aquest cop era Newgarden el que provocava l’aturada de la sessió. Un Newgarden que havia baixat fins la setena posició, tenint per davant a Muñoz al sisè lloc, Dixon cinquè, Power quart, Castroneves tercer i Rahal segon.

 

9 minuts només romanien els pilots per acabar de adaptar el seu pilotatge en aquest circuit. Qui més ho necessitava era Carlos Huertas que seguia molt lluny dels altres vint-i-un pilots de la graella de la Verizon Indycar Series. Però no els podia aprofitar, ja que Newgarden tornava a provocar l’última bandera vermella de la sessió, deixant els pilots només 3 minuts per rodar al final del dia d’avui.

 

Finalment, amb la bandera de quadres en pista ningú ha millorat els seus temps i Takuma Sato ha aconseguit el primer lloc seguit de: Rahal, Power, Castroneves, Pagenaud, Briscoe, Hinchcliffe, Dixon, Bourdais, Hawksworth, Hunter-Reay, Muñoz, Aleshin, Newgarden, Kanaan, Kimball, Andretti, Montoya, Wilson, Conway, Saavedra i Huertas altre cop al últim lloc.

 

—————

Retorna