We don't miss anything!


Sandro Cortese domina els FP3 del GP d'Espanya

2014-05-03 11:43

Sandro Cortese ha estat el més ràpid dels FP3 de Moto3 a Jerez, i tot després de veure com el principal candidat al títol d'aquest any, Tito Rabat, patia una averia mecànica a la seva Marc VDS. El segon lloc ha estat per Maverick Viñales i el tercer per Xavier Simeon. 

Per Eric Calduch

Sandro Cortese ha obtingut el millor registre en l'últim entrenament lliure del Gran Premi d'Espanya que és disputa a Jerez de la Frontera aquest cap de setmana. Cortese ha pogut superar per més de dos dècimes el temps fet per Maverick Viñales, que és mostra fort per a la lluita per la Pole. En tercer lloc ha finalitzat Xavier Simeon, autor del millor crono en els FP2 d'ahir a la tarda. 

 

Sense dubte la sorpresa de la sessió ha estat la averia mecànica a la Kalex de Tito Rabat, qui ha finalitzat sisè per culpa d'aquest fet. Els mecànics de Marc VDS estàn intentant arreglar a corre-cuita els problemes originiats en la moto de Rabat, perquè així pugui fer acte de presència a la qualificació, sense cap dificultat. A part al últim quart d'hora també em pogut presenciar una caiguda d'Axel Pons en l'últim revolt del circuit.

 

En quart lloc ha finalitzat Thomas Luthi, seguit per Mika Kallio, Tito Rabat, Simone Corsi, Sam Lowes, Jonas Folger i Luis Salom que ha tancat el top 10. Nico Terol ha estat 13è, Julian Simon 15è, Jordi Torres 24è, Ricard Cardús 25è, Axel Pons 26è, Roman Ramos 31è i Edgar Pons 32è. 

 

A les 15:05h és disputarà la qualificació de Moto2 en aquest Gran Premi d'Espanya 2014 disputat al circuit de Jerez.

 

—————

Retorna