We don't miss anything!


Sam Bird aconsegueix la victòria a una carrera boja a Mónaco

2013-05-24 14:47

Bird, de l'equip debutant RUSSIAN TIME, ha guanyat al traçat monegasc amb un gran marge sobre Kevin Ceccon i Mitch Evans.

Escrit per: Ramon López Garrido

Després d’ajornar la sortida 15 minuts per unes reparacions a unes barreres de protecció, Johnny Cecotto havia de defensar la pole position davant del seu company Evans. No només sortia malament el veneçolà, sinó que a més tenia un accident que deixava fora de cursa a Fabio Leimer i ell mateix. Al mateix temps, una altra col·lisió uns metres més endavant provocava un tap de 16 cotxes que quedaven atrapats a Santa Devota.

 

Una llarga bandera vermella ha estat necessària per posar ordre a tot aquell caos. Els pilots que havien arribat al Sector 1 mantenien la seva posició per la re-sortida, mentre que els que s’havien vist involucrats en l’accident i estaven en condicions de continuar la cursa haurien de sortir darrere d’ells segons la seva posició a la sessió de classificació d’ahir. Sergio Canamasas es veuría obligat a sortir des del pit lane després de calar el cotxe a la sortida, la qual cosa ha comportat que l’espanyol fos doblat durant la re-sortida amb el Safety Car.

 

Mitch Evans aconseguia mantenir Bird a ratlla fins la seva aturada a boxes. El ritme de l’anglès era superior al d’Evans, la qual cosa ha permès a Bird continuar a pista i mantenir el liderat de la cursa fins al final després del seu canvi de pneumàtics. Una bona estratègia ha permès a Ceccon avançar a Evans després de la seva aturada. Per tant, han estat ells tres els qui han completat el podi finalment.

 

No hi ha hagut massa acció a pista, pocs avançaments i molts d’ells no han acabat bé; Abt aconseguia avançar a Haryanto a la Rascasse, però enviava al seu rival contra el mur, la qual cosa li ha costat un Drive Through.

 

Demà serà Quaife-Hobbs qui surt des de la pole, havent avançat Stéphane Richelmi per la 8ª posició a l’ultima volta. Darrere d’ell hi haurà Binder i Coletti, el líder del Campionat.

 

Pos. Pilot Equip Voltes
1 S.Bird RUSSIAN TIME 42
2 K.Ceccon Trident Racing 42
3 M.Evans Arden International 42
4 F.Nasr Carlin 42
5 J.Calado ART Grand Prix 42
6 S.Coletti Rapax 42
7 R.Binder Venezuela GP Lazarus 42
8 A.Quaife-Hobbs MP Motorsport 42
9 S.Richelmi DAMS 42
10 D.De Jong MP Motorsport 42
11 T.Dillmann RUSSIAN TIME 42
12 J.Lancaster Hilmer Motorsport 41
13 S.Trummer Rapax 41
14 J.Rosenzweig Barwa Addax Team 41
15 S.Canamasas EQ8 Caterham Racing 40
16 D.Abt ART Grand Prix 40
n.c R.Haryanto Barwa Addax Team 26
n.c R.Frijns Hilmer Motorsport 0
n.c N.Berthon Trident Racing 0
n.c J.Cecotto Arden International 0
n.c F.Leimer Racing Engineering 0
n.c A.Rossi EQ8 Caterham Racing 0
n.c J.Leal Racing Engineering 0
n.c J.Palmer Carlin 0
n.c M.Ericsson DAMS 0
n.c K.Giovesi Venezuela GP Lazarus 0

 

—————

Retorna