We don't miss anything!


Salom primer en la lluita pel títol

2013-11-08 09:55
Últim divendres d'entrenaments lliures d'aquesta grandíssima i emocionant temporada de Moto3 . Un mundial molt atapeït que es decidirà a València , els tres pilots que es juguen el campionat són Salom , Viñales i Rins a una distància de 3 i 5 punts respectivament en aquest escenari del Circuit de València que és l'escenari habitual del final del campionat de MotoGP, darrera festa per al motociclisme espanyol, temporada en què els pilots espanyols estan sent predominants, en victòries, podis i campionats (els tres).

Foto www.motogp.com

 

En cas d'empat en aquest moment el pilot amb més victòries és Salom amb 7, mentre que Rins té 6 i Viñales 2 ( Viñales hauria arriscar més ). Podrien ser importants fins i tot els segons llocs en el cas que Rins guanyi a València . En aquest cas Rins tindria avantatge respecte a Salom . Darrera cursa, darrera oportunitat per a la victòria i per aconseguir el campionat. Salom i Viñales estaran l'any que en l'estructura de Sito Pons a Moto2.
 
Viñales ha dominat des de l'inici de la sessió la primera posició ja rodant en temps millors de la pole de l'any passat per Folger , l'alemany l'ha seguit en la classificació , fins a meitat de sessió on els pilots han anat millorant els temps. Els pilots que més han rodat avui han estat els candidats al títol ( cada petit detall en la posada a punt compta aquest cap de setmana més que mai ) . Els tres pilots han rodat durant tot el moment en la sessió i s'han posicionat en les tres primeres posicions a ritme de pole . Serà important el trànsit en aquest circuit per a la lluita per la pole .
Finalment Salom ha estat primer amb 2 dècimes de diferència sobre Viñales i 4t ha estat Rins a sis dècimes. En els últims instants Folger s'ha col·locat tercer a mig segon de Salom . Ana Carrasco ha estat 11è
 
Aquests entrenaments lliures seran molt importants des de l'inici per poder preparar les seves motos bé a la cursa. Important tenir en compte per a la classificació final pilots com Folger , Marquez , les Mahindra amb Vazquez i Oliveira o Miller que podrien col·locar al podi i restar punts .

—————

Retorna