We don't miss anything!


Salom, guanya en una cursa emocionant

2013-06-16 13:31

El de Mallorca, sortia en segona posició i ha pogut avançar Alex Rins, just després de que els semàfors vermells s'apaguessin. Revolts desprès, el de l'equip, Estrella Galícia 0,0 li tornava la jugada. Salom però, passava altre cop a Rins i es posava a dalt de tot de la classificació, Rins, queia  fins el 3er lloc a causa del l'avançament de Maverick Viñales que és col·locava 2on. A la primera volta cal destacar que queien 3 pilots, que abandonaven.

per: Andreu Rius

El grup dels primers era compost per 7 motoristes, que rodaven a un ritme molt fort. Quedaven encara 20 voltes i Marquez és posava primer avançant per l'interior a la primera revolt del Circuit de Catalunya, Salom era 2on. Antonelli, per altre banda era el següent en caure. En aquells moments Vàzquez, entrava en zona de podi.

De mentre Rins intentava agafar, avantatge de cara ala final de la cursa.

Marquez accelerava i és ficava 2on, Vàzquez, aconseguia col·locar-se 1er.


 

Els pilots s'anaven passant, entre si i era molt difícil, fer una aposta sobre els resultats tots eren molt ràpids.


 

No ha sigut fins la volta 22, en que Lluís Salom s'ha endut la victòria , a poques mil·lèsimes hi havia Rins i tancant el podi i teníem a Viñales, en una cursa, al límit i molt entretinguda que no s'ha decidit fins que els pilots han creuat la línia de meta

—————

Retorna