We don't miss anything!


Salom fa la segona Pole consecutiva a Phillip Island

2013-10-19 09:09

Luis Salom vola cap el seu primer Títol mundialista, i es que el madrileny ha aconseguit una nova Pole Position al circuit de Phillip Island. Aquest cop sortirà per davant de Jonas Folguer i Efrén Vazquez. Darrere sortiran quatre pilots espanyols seguits: Viñales, Rins, Isaac Viñales i una espectacular Ana Carrasco.

Per: Eric Calduch

Luis Salom ha tornat a ser el més ràpid en la qualificació del GP d’Austràlia, en la que ha aconseguit la seva segona Pole Position consecutiva i la quarta del any. El madrileny ha estat imparable i només se li ha pogut acostar a tres dècimes Jonas Folguer, que juntament amb Efren Vazauez sortiran des de la primera fila de la graella.

La sessió classificatòria ha estat força positiva pels interessos espanyols, i es que en les set primeres posicions, sis d’ells són espanyols. En segona fila sortirà un Maverick Viñales que no ha pogut fer una volta tan bona com la dels FP3 i s’ha de conformà amb el quart lloc per davant d’un Alex Rins força discret per estar lluitant pel Títol. Darrere Isaac Viñales i Ana Carrasco han fet una sessió espectacular. Tot i beneficiats per varies caigudes al final de la qualificació, els dos han marcat temps molt bons que els han situat en posicions gens habituals en ells. Ana Carrasco desprès de firmar el seu primer punt la setmana passada, ara vol tornar agafar un grapadet més.

Darrere de la de Team Calvo s’ha situat Oliveira, Khairuddin, Miller, Masbou, Antonelli i un Alex Marquez que ha confirmat les males prestacions de les Estrella Galicia 0’0 en aquest circuit. Tocarà remuntada per al germà de Marc. Més a baix en 31º posició s’ha situat Juanfran Guevara.

Demà a les 04:00h (hora peninsular) s’iniciarà la cursa de Moto3. 

—————

Retorna