We don't miss anything!


Sainz obté una contundent victòria a casa

2014-04-26 15:55

Carlos Sainz Jr ha guanyat la primera cursa d’aquest cap de setmana a Motorland Aragón. Martsenko i Rowland completen un podi poc disputat.

Per: Guillem González Vela

Potser aquesta és la temporada de Carlos Sainz. El fill del pilot de ral·li ha col·locat el seu DAMS deu segons per davant del Comtec Racing de Martsenko, que ha acabat segon. Els dos primers classificats s’han escapat de la resta de pilots ja a la primera volta i sense oferir massa disputa entre ells. Separats per deu segons, se situen a més de vint segons del tercer classificat, el britànic Oliver Rowland.

Stockinger, quart classificat, ha estat pressionant Rowland durant l’última part de la cursa, sense resultats. Tot i així ha marcat una gran cursa, havent sortit setè i després d’un gran avançament a Amberg a final de recta.

El company d’equip d’Stockinger, Matthieu Vaxiviere, ha estat lluitant fort per la sisena posició de Merhi, però no se n’ha sortit i ha estat setè. Això demostra la competivitat dels Lotus, ja que els seus pilots han guanyat en conjunt nou posicions en cursa.

Carlos Sainz Jr acaba la cursa molt feliç, havent celebrat la victòria amb alguna maniobra fora de pista que està sota investigació. “Estic molt content perquè feia temps que esperava la cursa de Motorland, i després de que tot anés perfecte he pogut guanyar davant la meva afició, al meu país.”, ha declarat, mostrant-se optimista per demà.

 

 TOP 10:

World Series by Renault 3.5 – Motorland Aragón, Cursa 1

  1. Carlos SAINZ Jr – DAMS
  2. Nikolay MARTSENKO – Comtec Racing
  3. Oliver ROWLAND – Fortec Motorsports
  4. Marlon STOCKINGER – Lotus
  5. Zoel AMBERG – AVF
  6. Roberto MERHI – Zeta Corse
  7. Matthieu VAXIVIERE – Lotus
  8. Sergey SIROTKIN – Fortec Motorsports
  9. Pierre GASLY – Arden Motorsport
  10. Pietro FANTIN – International Draco Racing

 

—————

Retorna