We don't miss anything!


Sainz Jr. s'endú la pole a Spa

2013-08-24 10:24

Pole position per Carlos Sainz Jr. a la classificació de la GP3 Series on el espanyol ha tingut una volta perfecte i sense trànsit, tot el contrari que Kevin Korjus que era el màxim aspirant a la pole position però, s’ha trobat trànsit i sortirà vuitè.

Per: Arnau Viñals Vendrell

                                                    

La classificació que recordem té una durada de 30 minuts, hem vist que aquí, els pilots no han necessitat dues voltes per escalfar els pneumàtics ja que la llargària del circuit els ha ajudat en aquest aspecte, però el trànsit igual que a totes les categories, ha afectat a tothom.

Durant els primers compassos de sessió, amb el primer joc de pneumàtics, hem pogut comprovar com Ellinas (Marussia Manor Racing) líder del campionat, ha fet moltes errades. Així doncs després dels 10 primers minuts,  Jack Harvey (ART Grand Prix) estava a la primera posició seguit de Kevin Korjus (Koiranen GP) i Dino Zamparelli (Marussia Manor Racing).

El segon joc de pneumàtics, els ART s’han ficat de seguida al davant però la Flama Estoniana (Kevin Korjus) li ha retallat molta distància als competidors d’aquest equip però de seguida Kvyat (MW Arden) ha aconseguit ficar-se pel davant del estonià. Per tant, al cap davant les posicions estaven així Kvyat, Korjus, Harvey, Ellinas, Fontana (Jenzer Motorsport).

I com sempre els emocionants últims 5 minuts amb els jocs de pneumàtics més nous per tal de aconseguir 4 punts pel campionat i la posició preferent per la cursa de la tarda que és la que atorga més punts. Sainz (MW Arden) ha estat el primer en millorar, i s’ha ficat en la primera posició seguit de Conor Daly (ART Grand Prix) i Jack Harvey. Korjus venia amb el millor primer sector però el seu company d’equip Aaro Vainio li ha impedit millorar el seu temps.

Finalment “pole Position” per Carlos Sainz Jr., seguit del seu company d’equip Daniil Kvyat, Jack Harvey tercer, Daly quart, seguit d’Ellinas, Fontana, Yelloly, Korjus, Regalia, Fumanelli, Venturini, Sims, Visoiu, Mckee, williamson, Zamparelli, Niederhauser, Vainio, Fong, Kujala, Gomez,Webster, Eriksson, Sa Silva, Zonzini, Cullen i Jordà.

—————

Retorna