We don't miss anything!


Sainz i Sorensen els més ràpid del dia

2013-09-13 15:35

Marco Sorensen i Carlos Sainz han estat els pilots més ràpids del entrenaments lliures de la Formula Renault 3.5 Series a l’Hungaroring, Hongria. El danès ha estat el més ràpid en els primers lliures que han reflexat la dinàmica de cursa pels pilots i la segona sessió on el més ràpid ha estat Sainz, ha reflexat més la lluita per la classificació tot i que una bandera vermella ha afectat els resultats.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Els segons lliures de les World Series com sempre amb diferències mínimes igual que aquest matí.  Un matí on el més ràpid ha estat Marco Sorensen (Lotus), seguit d’un altre danès i líder del campionat ara per ara, Kevin Magnussen (Dams), Carlos Sainz Jr. (Zeta Corse), Nico Müller (International Draco Racing) i Will Stevens (P1 by Strakka Racing). Stoffel Vandoorne (Fortec Motorsport) rival directe pel campionat amb Magnussen només ha fet 15è i els futurs candidats per a un seient a la Fórmula 1 com es Sergey Sirotkin (ISR), que opta a l’equip Sauber, i Antonio Félix da Costa (Arden Caterham) que opta a un lloc a Toro Rosso han acabat a la onzena i vuitena posició respectivament.

A la tarda però els primers quinze minuts Carlos Sainz Jr. romania a la primera posició, tot i que minuts després el seu company en el Red Bull Junior Team, Félix da Costa, ha millorat el seu temps mig segon i poc després, Marco Sorensen, el més ràpid d’aquest matí, millorava el seu temps dues dècimes més. També el millorava, Vandoorne que es feia lloc a la segona sessió a meitat de sessió.

Poc després Vandoorne pujava a la primera posició, i el seu rival pel títol, Kevin Magnussen es col·locava quart.

Després d’uns minuts en que els temps no han millorat, fins  que el rus Sirotkin ha fet els millors segon i tercer sector i s’ha enfilat al cap damunt de la taula de temps. El temps del futur pilot més jove de la Fórmula 1, ha costat de superar, i qui ho ha fet ha estat Carlos Sainz cap al final de la sessió. Una sessió on tots han anat al màxim per millorar els seus temps ja que la pista ha millorat constantment gràcies a la goma dipositada a la pista.

Però quan només restava poc més d’un minut per la bandera de quadres la bandera vermella ha aturat la sessió amb tres debutants al cap davant: Sainz, Sirotkin i Buller (Zeta Corse).

Quart ha estat Sorensen i cinquè Magnussen seguit de Stevens, Da Costa, Müller, Vandoorne i Arthur Pic que tanca el top 10.

—————

Retorna