We don't miss anything!


Sainz guanya i és el nou líder

2014-04-13 13:21

Carlos Sainz ha aconseguit convertir aquest cop si, la seva pole position en victòria, no com ahir. El espanyol ara lidera la classificació del campionat empatat a 25 punts amb el debutant Pierre Gasly i el guanyador d’ahir, Will Stevens, després de la cursa 2 de la Fórmula Renault 3.5 Series a Monza, Itàlia.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Com ahir, problemes a la volta d’escalfament, aquest cop, Oliver Rowland (Fortec Motorsports) que sortia quinzè es quedava aturat a la graella de sortida.

 

Sainz (Dams) mantenia el primer lloc a la sortida seguit per Stockinger (Lotus) i Sirotkin (Fortec Motorsports). En una sortida neta i sense incidents el de Dams es començava a escapar i, a la tercera volta ja li treia 2.3 segons a Marlon Stockinger. Mentrestant Jaafar (ISR) avançava a Gasly (Arden Motorsport) saltant-se la xicana del revolt 1 i 2.

 

Arribant al primer quart d’hora d ela cursa, Van Buuren (Pons Racing) provocava una situació perillosa a la parabòlica on havia fet una virolla, finalment es retirava de la cursa. Marco Sorensen també es retirava en perdre el canvi de marxes quan estava avançant a Bestike Visser (AVF).  Gasly aconseguia superar altre cop a Jaafar i recuperar la cinquena posició.

 

A falta de 23 minuts pel final, quan Buller (Arden Motorsport) estava avançant al guanyador de la cursa d’ahir, Will Stevens (Strakka Racing) al revolt 1, el d’ Arden tancava a Stevens que no tenia espai per on passar per el revolt dos, sortint d’aquesta manera volant contra les escapatòries. Buller però es ficava desè i a la mateixa volta avançava a Roberto Merhi (Zeta Corse).

 

Deu minuts després s’obria la lluita pel setè lloc entre Martsenko (Comtec Racing)i Fantin (International Draco Racing), que acabava amb l’avançament del brasiler sobre el rus.

 

Però l’avançament del dia el feia Rowland en avançar a Amberg (AVF) per l’exterior al revolt Ascari. Rowland doncs aconseguia el desè lloc, després de sortir des del pit lane. Buller abandonava la cursa. Deixant a Sainz líder, seguit de Stockinger, Sirotkin, Ghiotto (International Draco Racing), Gasly, Jaafar, Fantin, Martsenko,  Merhi, Rowland a falta de 10 minuts pel final.

 

Però aquests resultats no estaven pas decidits, la lluita per la setena posició es tornavva a intensificar i, Merhi s’apropava  a Fantin i Martsenko. Finalment el rus aconseguia avançar el brasiler. Martsenko no s’aturava i aconseguia atrapar a Jaafar i avançar-lo de forma agressiva.

 

Finalment victòria de Sainz seguit de Stockinger i Sirotkin en el podi.

 

Resultats:

 

Pos   Driver Nation Team Rookie
1 #1 Carlos Sainz ESP Dams  
2 #15 Marlon Stockinger PHI Lotus  
3 #3 Sergey Sirotkin RUS Fortec Motorsports  
4 #6 Luca Ghiotto  ITA International Draco Racing R
5 #7 Pierre Gasly  FRA Arden Motorsport R
6 #27 Nikolay Martsenko RUS Comtec Racing  
7 #17 Jazeman Jaafar MAS ISR  
8 #5 Pietro Fantin BRA International Draco Racing  
9 #22 Roberto Merhi ESP Zeta Corse R
10 #4 Oliver Rowland GBR Fortec Motorsports R
11 #2 Norman Nato FRA Dams  
12 #12 Matias Laine FIIN Strakka Racing  
13 #20 Zoel Amberg SUI AVF  
14 #25  Oliver Webb GBR Pons Racing  
15 #21 Roman Mavlanov RUS Zeta Corse R
16 #16 Matthieu Vaxivière RA Lotus R
17 #19 Beitske Visser NED AVF R
  #8 William Buller GBR Arden Motorsport  
  #11 Will Stevens GBR Strakka Racing  
  #9 Marco Sorensen DEN Tech 1 Racing  
  #26 Meindert Van Buuren NED Pons Racing R

 

—————

Retorna