We don't miss anything!


Sørensen torna a guanyar al “Sørensen Ring”

2013-07-21 15:27

Cap de setmana rodó per Marco Sørensen i l’equip Lotus de WSR que s’han endut les dues victòries d’aquest cap de setmana i tots dos pilots han puntuat. Una victòria de Sørensen que el remunta bastant a la classificació del campionat després d’haver guanyat aquesta segona cursa de la Formula Renault 3.5 Series al Red Bull Ring, Spielberg, Àustria.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Cop de teatre només començar la cursa, Antonio Félix da Costa (Arden Caterham) es quedava aturat a la sortida, i Stoffel Vandoorne (Fortec Motorsport) al primer revolt tot i que ha pogut seguir al cap de cinc voltes ha decidit aturar-se i retirar-se. Gran oportunitat altre vegada de Magnussen (DAMS) per ampliar la seva distància en el campionat, un Magnussen que avançava a Melker (Tech 1 Racing) a la sortida. I es ficava segon per darrere de Marco Sorensen que de seguida s’ha escapat.

Al darrere ha començat el ball d’estratègies, que han demostrat que era millor aturar-se més tard. Així ho demostren Sirotkin (ISR) i Stockinger (Lotus) que han recuperat moltes posicions. A més a més el rus d’ISR no n’ha tingut prou amb la cinquena posició i ha anat a per Stevens (P1 by Strakka Racing) on finalment l’ha avançat. Sirotkin de seguida a implantat un ritme com el de Sorensen i s’ha separat del anglès que ara era atacat per Nato (DAMS). Però una virolla de Carlos Huertas (Carlin) a poc mes de 15 minuts més al revolt d’entrada a meta ha fet aparèixer el Saftey car durant dues voltes. Al marxar el cotxe de seguretat, Nato ha intentat de seguida avançar a Stevens, però s’ha sortit de pista i l’han avencat Buller, que després ha avançat a Stevens, Stockinger i Muller també han avançat a Nato. Al davant, Sorensen ha sabut  conservar la posició preferent, i s’ha tornat a escapar.

A falta de tres minuts més una volta, Pic s’ha aturat a box i s’ha retirat.

Després d’una cursa boja, Sorensen ha tornat a creuar la línia de meta en primera posició seguit de Magnussen que ja té 30 punts de marge respecte Vandoorne en el campionat. Tercer ha estat Melker, seguit de Sirotkin, Buller, Stevens, Stockinger, Müller, Fantin i Nato, tanca els punts.

Sørensen ha afirmat que ha estat el seu millor cap de setmana de la seva carrera esportiva.

—————

Retorna