We don't miss anything!


Sørensen torna a fer pole al Red Bull Ring

2013-07-21 10:44

Marco Sørensen ha tornat ha aconseguir la pole position a la Formula Renault 3.5 Series, tot i que la pole realment era per Melker (Tech 1 Racing), el holandès se li ha eliminat la volta i només ha acabat a 99 mil·lèsimes del de Lotus, acabant segon. El líder del campionat Magnussen (DAMS) ha acabat tercer seguit de Vandoorne que ha estat quart.

Per: Arnau Viñals Vendrell

El sol ha tornat ha acompanyar al Red Bull Ring en una sessió on hem vist que abans de la aturada a box per ficar rodes noves, Sirotkin(ISR)encapçalava la taula de temps, tot i que després el rus només ha pogut fer desè per culpa dels problemes amb el trànsit.

Però a meitat de sessió hem sabut que Melker, Agostini (Zeta Corse), Foresti (SMP Racing by Comtec) i Müller (International Draco Racing) se’ls investigava i se’ls notificava que la seva millor volta seria eliminada, cosa que per Melker ha estat fatal perquè l’ha fet perdre la pole position per un suspir, o per Agostini que immediatament ha quedat a la cua de la classificació.

Una classificació en que a l’últim quart d’hora només l’ha dominat Melker, tot i que Sørensen, Magnussen, Vandoorne i Nato han estat allà tota l’estona lluitant per la posició preferent que s’ha endut  Marco Sørensen, guanyador a la cursa d’ahir. 

—————

Retorna