We don't miss anything!


Sørensen guanya a Àustria i torna a Lotus al podi

2013-07-20 16:07

Avui s’ha celebrat la cursa de les World Series by Renault 3.5, al circuit de RedBull Ring, Àustria. 

per: Martí Marcos Cladellas

La sortida ha estat una mica accidentada, ja que hi ha hagut xocs, i retirades. Vandoorne i Da Costa, han sortit per l’exterior, i Vandoorne ha tocat amb Martsenko, el qual ha hagut de retirar, Vandoorne, s’ha col•locat en 12è lloc. Aleshin, també ha hagut de retirar-se. 

Però, no tot ha estat abandonar, Melker, ha fet una grandíssima sortida avançant a Manussen, i mantenir-lo darrere tota la carrera. 

 

Sirotkin, Nato i Vandoorne, s’han retirat quasi al mateix moment, obligant a sortit el Safety Car fins al minut 22. Vandoorne, ha hagut de retirar-se a causa de la ruptura de la caixa de canvis. 

 

Agostini, ha abandonat al tocar-se am Laine i ha obligat a sortir el Safety Car, que més tard també ha hagut d’abandonar a falta de 19 minuts per al final de la carrera, dos minuts més tard d’haver sortit de pista (el Safety Car). 

Tot just a l’última volta, han penalitzat a Stockinger 10 segons, i ha passat de la vuitena posició a la onzena, i així, ajudant a Amberg a avançar una posició a la classificació, al desè lloc. 

 

Aquí els 10 primers pilots de la carrera d’avui:

1. Sorensen (Lotus)

2. Melker (Tech 1 Racing)

3. Magnussen (Dams)

4. Stevens (P1 by Strakka Racing)

5. Pic (AV Formula)

6. Buller (Zeta Corse)

7. Da Costa (Aren Caterham)

8. Negraõ (International Draco Racing)

9. Jaafar (Carlin)

10. Amberg (Pons Racing)

 

—————

Retorna