We don't miss anything!


Sørensen amb Tech 1 per a aconseguir el títol

2014-02-24 19:45

El pilot danès  repeteix un any més a la Fórmula Renault 3.5, però aquesta vegada amb l'equip Tech 1 amb el qual vol aconseguir guanyar el títol.

Per: Victor Forner & Arnau Viñals

El pilot junior de l'equip Lotus F1 Team, Marco Sørensen canvia d'equip a la Fórmula Renault 3.5. El danès deixa Lotus, on ha estat els dos últims anys per fitxar per l’equip occità de Tolosa de Llenguadoc, l’equip Tech 1 Racing. Un equip el qual presenta un molt bon palmarès a la categoria, amb 4 campionats de pilots durant 8 anys i en Marco ja té una experiència adquirida amb l’equip, gràcies als test de post-temporada del 2013 a Motorland Aragón.

Sørensen és ara, i era l’any passat un candidat al títol, aquest any, ho és encara més. La seva experiència de tres victòries a la categoria, el patrocini de Saxo Bank per l’equip, i el seu rol a l’equip Lotus de Fórmula 1, aporten un Sørensen molt preparat.

El segon pilot de Tech 1 Racing s’anunciarà ben aviat, recordem que demà s’inicien els test de pre-temporada de la categoria a Motorland Aragón.

—————

Retorna