We don't miss anything!


Ryan Hunter Reay guanya a Alabama

2013-04-08 00:30

Escrit per: Òscar Daniel

La cursa ha tingut un inici força mogut, i el guanyador de l’anterior cursa, James Hinchcliffe, ha quedat fora de seguida, desprès d’un accident que ha provocat un període de bandera groga. Will Power s’ha vist retardat per una sortida de pista, i per darrera Oriol Servià ha rebut un fort impacte per part de Graham Rahal i ha fet una virolla, però per fortuna els dos han pogut seguir en cursa, i Ryan Hunter-Reay ha obert forat amb els seus principals perseguidors, Tristan Vautier i Charlie Kimball. Tristan Vautier ha tingut una primera aturada complicada que li ha costat algunes posicions. Will Power ha trigat molt a aturar-se, i s’ha situat líder fins que ha sortit 5è de l’aturada.

En aquesta fase de la cursa, Helio Castroneves ha retallat distàncies amb Ryan Hunter-Reay, fent les voltes més ràpides.  Dario Franchitti ha tornat a veure la seva cursa arruïnada, aquest cop per problemes mecànics al seu segon pit stop. Les estratègies ens han deixat a Will Power líder, amb Hunter-Reay i Castroneves enganxats a ell. Helio Castroneves ha superat a Ryan Hunter-Reay en una maniobra al límit, arribant a tocar l’actual campió a Helio, que tot i així ha seguit i ha avançat a Will Power pel liderat, aquest últim amb rodes molt gastades ha taponat a Hunter-Reay, fet que ha aprofitat Castroneves per obrir un bon forat.

Quan han arribat les últimes aturades, Helio ha perdut part de l’avantatge amb un pit stop lent, i a continuació Hunter-Reay ha tingut un millor ritme amb els pneumàtics vermells (tous) i l’ha atrapat, però per darrere Scott Dixon també s’ha enganxat a aquesta lluita pel liderat. Els dos han passat a Helio Castroneves i hem arribat a un final de cursa realment trepidant amb una lluita psicològica, on Scott i Ryan s’han calcat els temps volta a volta, mantenint un segon de distància entre ells.

—————

Retorna