We don't miss anything!


Russian Time espera poder entrar a la GP3 el 2014

2013-07-30 13:42

El nou equip de la GP2 Series, el Russian Time, que substitueix la plaça que va deixar buida iSport International per falta de pressupost, busca aconseguir entrar a la GP3 Series l’any que ve.

Per: Arnau Viñals Vendrell

“La idea és entrar a la GP3 com a nou equip, sense comprar cap dels corre” afirma el cap d’equip de Russian Time, Igor Mazepa, que afirma que estan preparats per estar-hi fins el final d’aquest cicle o tres anys més.

També ha declarat que la GP3 és molt important per ells, però que “sabem com és de difícil aconseguir això, però esperem trobar una solució amb l’ajuda dels caps de la GP3”.

A més a més Russian Time no ha esta tenint sense cap mena de dubte una mala temporada a la GP2, és més, la formació que té la base a Alemanya, tot i ser rus, porta tres victòries aquesta temporada, totes de Sam Bird, i un podi i una pole position de Tom Dillmann que fa que l’equip ara mateix estigui en la tercera posició en el campionat d’equips amb opcions d’endur-se el campionat, i també amb opcions de Sam Bird d’endur-se el campionat, ja que ara per ara és quart en el campionat de pilots i Dillmann està més endarrerit, és onzè. Aquests resultats són “pels que esperem que les negociacions arribin a bon port”.

A l’espera de que puguin entrar o no, Mazepa espera entrar amb pilots russos en que ja hi estan negociant però “no puc revelar res més en aquest moment”.

L’objectiu per Mazepa és doncs, “preperar 5 cotxes (2 GP2, 3 de GP3) de la millor manera possible” i afirma estar preparat per “fixar a qualsevol que estigui apunt; amb el factor clau de la llicència rusa”.

—————

Retorna