We don't miss anything!


Rossi deixa l’equip Caterham i Dillmann prendrà relleu a la GP2

2014-07-16 19:10

Alexander Rossi, el pilot de proves de l’equip Caterham i participant amb el filial a la GP2, ha decidit deixar la formació dues setmanes després que Tony Fernandes la vengués a un grup d’inversors suïssos. Tom Dillmann prendrà el seu relleu a la GP2.

Per: Guillem González Vela

 

Els canvis a l’equip Caterham continuen. Fa dues setmanes Tony Fernandes el va vendre a un grup inversor i Cristijan Albers en va prendre les regnes. Immediatament, al Gran Premi de la Gran Bretanya, els canvis es varen notar als vinils publicitaris dels monoplaces verds. Ara és el pilot estatunidenc Alexander Rossi qui deixa l’equip.

 

Sense més explicacions, l’equip Caterham ha perdut el seu tercer pilot. Havent disputat diverses sessions de lliures en els últims tres anys, Rossi deixa via lliure a Robin Frijns, també pilot reserva de l’equip. A més a més, l’estatunidenc abandona l’equip EQ8 Caterham Racing, filial del de Fórmula 1 a la GP2. Rossi hi havia disputat totes les curses i actualment és setzè al campionat.

 

Pel que fa a l’equip de la GP2, Tom Dillmann el substituirà com a mínim a Hockenheim. El pilot francès es va quedar sense equip després de trencar relacions l’any passat amb Russian Time, i Arden International li va donar l’oportunitat de demostrar la seva valia al Circuit de Barcelona-Catalunya, oferint-li el seient que deixava vacant André Negrao després d’una lesió. Dillmann va entrar dins els punts dissabte i va fer podi diumenge, fet prou influent per Caterham com per incloure’l a les seves files.

 

Rossi, per la seva part, també serà present a la graella de Hockenheim, perquè substituirà a l’equip Campos Racing a Kimiya Sato, que no pot assistir a Alemanya aquest cap de setmana al haver de disputar l’Auto GP a Red Bull Ring.

 

 

 

 

 

—————

Retorna