We don't miss anything!


Rosenqvist torna a sentir la victòria

2014-05-11 17:02

Felix Rosenqvist es va emportar el Gran Premi de Pau de principi a fi de reclamar la seva esperada primera victòria de la temporada a la Fórmula 3. Esteban Ocon i Tom Blomqvist han completat el Podi.

Per: Andreu Rius

El pilot suec va aconseguir avançar el "poleman" que va sortir molt lent just al començament de la carrera. A partir d'aquí, Rosenqvist va començar a liderar fins a la fi. El francès es va mantenir sempre al seu abast però mai es va acostar prou per desafiar fins que el cotxe de seguretat va fer presència a la volta 17 per culpa de Michele Beretta.

 

En la represa de la cursa ia nou voltes del final, el pilot de Prema Powerteam es va ficar en el deixant del de Mucke, i intent avançar per l'exterior encara que no va poder.

 

La sortida lenta d'Ocon també va permetre a Max Verstappen posar-se per l'interior, abans que el reclutat del Lotus, tornés a l'altre costat per defensar el que va obligar l'holandès tocar les tanques de seguretat.

Verstappen no va trigar a estampar. Ho va fer a la Xicane.

Amb això, Tom Blomqvist es va posar al tercer lloc. Per la seva sort, es va defensar bé i Jake Dennis no va aconseguir passar.

 

Cal destacar que Mitch Gilbert, es va posar cinquè amb la millor posició de la temporada amb l'equip de Fortec Motorsports.

Lucas Auer no podia fer res per avançar Gilbert .

Completant el top 10 en una cursa en gran part sense incidents hi havia el de Canadà, John Bryant-Meisner, Jordan King, i Antonio Giovinazzi.

Amb aquesta cursa, Esteban Ocon domina encara més el campionat de pilots i va directe al títol.

 

—————

Retorna