Rosenqvist no té rival a Zandvoord

2013-09-29 11:45

Rosenqvist s'ha endut la segona victoria del cap de setmana dominat des de l'inici fins el final de la prova. Segon ha estat King i tercer Lynn. La tercera i última prova de Zandvoord ha estat marcada pels accidents i pel Safety Car que una vegada més han fet acte de presència.

Per: Andreu Rius Riu

La sortida, en canvi d'ahir i amb tots els aspectes, ha sigut molt neta. Mentre Rosenqvist sortia com una bala del seu lloc de sortida (la seva especialitat), Jordan King i Alex Lynn respectivament, han avançat a Kvyat i s'han posat 2on i 3er. Kvyat quedava fora del podi i estava expòs als atacs de Raffaele Marciello que ha sortit 5é.

La cosa ha canviat quan Nicholas Latifi a virollat i se'n ha anat a la tanca de seguretat, abondanat la cursa, Això ha estat a la volta 4.

Les posicions no canviaven i es que en un circuit com el de Zandvoord, has d'esperar l'errada d'un pilot per poder avançar-lo.

La cursa era bastant tranquil·la fins que el pilot de l'equip angles, Fortec i de nacionalitat mexicana, ha tingut un accident idèntic al de Latifi.

A Rosenqvist no li podien anar més bé les coses, tenia un segon de marge respecte King i dos respecte Lynn. I anava a més.

Qui tenia molts problemes en aquell moment (volta 14) era el de Carlin i l'acadèmia Red Bull, el rus Kvyat que estava suant amb els atacs de Marciello.

Marciello, el líder del campionat a comes una errada mentre estava intentant avançar a Kvyat i a xocat exactament al mateix lloc que ho ha fet Latifi i Celis. Pels mateixos motius, virolla i sortida a gran velocitat de la pista amb la conseqüència d'haver de dir adéu a la cursa.

Desprès d'això el Safety Car, ha fet acte de presència fins la volta 20. Cal dir que en aquest circuit el cotxe de seguretat a sortit en cada cursa del campionat de Formula 3 aquest cap de setmana.

Per culpa del cotxe de seguretat la cursa estava durant més del compte i una vegada més s'ha passat de les 4 voltes que quedaven a un compte enrere de 4 minuts.

Les diferencies altre cop estaven igualades però això no ha fet que el Suec Felix Rosenqvist s'emportes la segona victòria del cap de setmana desprès d'haver liderat la cursa des del principi.

Segon ha estat King i tercer Lynn.