We don't miss anything!


Rosenqvist guanya per la mínima

2013-09-28 19:21

Rosenqvist s'ha endut avui a la tarda al circuit de Zandvoord la primera victòria del cap de setmana, seguit de Lynn i el guanyador del matí Kvyat. La cursa, ha sigut molt moguda des del principi. Per altre banda el líder del mundial ha acabat 16é desprès de fer una gran remuntada, en sortir dels últims a causa de problemes en el seu motor.

Per: Andreu Rius Riu

Felix Rosenqvist, Daniil Kvyat i Jordan King eren primers respectivament a la graella de sortida.

Cal dir que la cursa 2, ha sigut de 30 minuts a causa d'un retard de l'organització abans de començar a causa d'una reparació a les tanques de seguretat.

La sortida ha estat molt “boja”, per una part Rosenqvist a fet una gran sortida i des del primer moment s'ha separat molt dels seus rivals. A Marciello, el líder del campionat, se li ha parat el motor just el moment de sortir, i per acabar aquest moment d'inici Eddie Cheever ha quedat fora de la competició quan l'italià Antonio Giovinazzi l'ha empentat contra les tanques de protecció. Desprès de tot això el cotxe de seguretat ha sortit.

Per altre banda el de Prema Alex Lynn ha fet un doble avançament i s'ha col·locat segon a la classificació. Marciello en aquell moment era 19é.

El suec ha tingut un ensurt en agafar malament un revolt just abans de que el safety car deixes el circuit de Zandvoort lliure a la volta 4.

De mentre, Raffaele Marciello començava la remuntada. No ha passat res fins que el safety car, ha sortit per segona vegada a causa de l'abandonament de Wolf al mig de la pista.

S'estava fent fosc i l'organització a posat un compte enrere de 3 minuts.

Al final, res ha canviat i Rosenqvist s'emportava la victòria per la mínima ja que Lynn estava a 0.8 segons darrere el suec a l'hora de passar per línia de meta. Tercer era el guanyador d'avui el matí, Daniil Kvyat, que ha perdut una posició respecte la de sortida.

 

 

 

—————

Retorna