We don't miss anything!


Rosenqvist guanya a Hockenheim

2013-05-05 11:40

Félix Rosenqvist (Müke Motorsport) ha guanyat la tercera cursa de la Fórmula 3 Europe disputada en el Circuit de Hockenheim, on el suec ha guanyat amb un ampli marge de 4 segons, gràcies a una bona sortida. L’autor de la “Pole Position”, el rus Daniil Kvyat (Carlin) ha acabat tercer. Felix Serrallés (Fortec Motorsport) ha sigut segon. Pel que fa al líder del campionat, Marciello, ha sigut quart.

per: Arnau Viñals Vendrell

Kvyat sortia des de la pole però Jordan King aconseguia avançar-lo, el rus baixava fins la quarta posició, Rosenqvist es ficava segon, tercer era Serrallés. A la mateixa volta, Rosenqvist avançava a King i es ficava primer, el líder del campionat, Raffaele Marcciello era sisè.

A la segona volta, Lucas Auer (Prema Racing) s’aturava a box, per canviar l’aleró davanter, que tenia malmès.

Un accident a la volta tres entre 3 pilots; Rudersdoft, Nissany y Goddard, provocava el Safety Car a la pista. Un Saftey Car que abandonaria la pista tres voltes després.

Al reactivar-se l’activitat en pista, King i Serrallés començaven una aferrissada lluita entre ells.A tot això el líder de la cursa, el suec Rosenqvist, ho aprofitava per crear una distància entre ell i els qui el segueixen.

King que es ficava segon, atrapava a Rosenqvist, i l’avançava, però Rosenqvist li tornava la posició, i King baixava fins la quarta plaça. Els errors de Jordan King (Carlin) no acabaven aquí, a meitat de cursa, es passava de frenada i era avançat pel líder del campionat, Marciello (Prema Racing).

Degut a l’entrada del Saftey Car al principi de la cursa, ha provocat que no es poguessin completar les 22 voltes previstes. Jordan King, doncs, ha decidit atacar fortament a Raffaele Marciello.  Finalment sense èxit.

—————

Retorna