We don't miss anything!


Rosenqvist dóna una lliçó de pilotatge

2013-07-14 11:57

Rosenqvist s'ha endut una espectacular victòria en aprofitar una errada de Marciello. Amb el ritme que portava el suec, l'italià, no ha pogut fer res per ni per lluitar la primera posició. Al final ha acabat segon. Tercer ha acabat Alex Lynn després de mantenir la seva posició i fer també una gran cursa.

Per: Andreu Rius Riu

Raffaele Marciello, fent una gran sortida, ha pogut mantenir la primera posició. Felix Rosenqvist i Alex Lynn, el seguien de ben a prop.

A les 5 primeres voltes, com de costum, ja hi ha hagut una sortida de pista causant bandera groga. Però el pilots, com si no passes res, han seguit rodant molt ràpid.

Hi havia una altre batalla obert, Tom Blomqvist s'estava acostant perillosament a Alex Lynn retallant-li distàncies.

Avui cal destacar que Tatiana Calderón la pilot colombiana amb residencia a Madrid, no ha disputat la cursa.

La cursa no canviava fins que Sandro Zeller, entrava a boxes amb problemes a la suspensió. Havia d'abandonar, i és que aquest circuit al ser tant ràpid, si no agafes bé un revolt, et pot sortir molt car. Amb ell, els abandonaments ja eren 4.

Lucas Wolf l'alemany de l'equip URD Rennsport entrava també a boxes, en aquest cas per canviar la llanta i el pneumàtic, destrossats a causa d'un toc amb la paret del revolt 1.

En aquell precís moment Cheever feia un espectacular avançament doble i és posava en 17a posició.

Però el moment clau ha sigut quan Rosenqvist passava a l'italià guanyador de la cursa 1i 2 i és posava al capdavant de tot. El de Mücke Motorsport l'ha pogut avançar perquè Raffaele ha fet una gran errada.

Recordar que les penalitzacions de 7 dels 12 pilots, és van anul·lar, per això Marciello va tornar a guanyar la cursa 1. Mentre el suec s'escapava del de Prema, les 5 primeres posicions no canviaven.

Alexander Sims queia fins la 6a posició en intentar fer una avançament, que li sortia malament, derrapava i quasi tenia un accident.

Blomqvist no parava de retallar sobre el també de Prema, Lucas Auer. Per altre banda el seu company, Marciello, és sentia impotent al no poder fer res per parar Felix Rosenqvist que dominava amb una clar avantatge.

Bandera groga altre vegada quan 3 pilots sortien fora de pista fent virolles a causa d'un toc, al mateix revolt. Això passava en el moment més intens de la cursa, quan faltaven 3 voltes per al final

Només faltava una volta per la conclusió, i el pilot de Mücke s'adjudicava una gran victòria sense cometre cap errada. Ara el pilot suec, ja començava a retallar distancies en el mundial de pilots. A 4 segons hi havia Marciello i a 5 més Lynn, els dos de Prema, eren els 2on i 3er classificats.

 

 

—————

Retorna