Rosberg renova amb Mercedes fins el 2017

2014-07-16 14:58

L'equip Mercedes de Fórmula 1 ha fet oficial la renovació del contracte del actual líder del campionat de Fórmula 1, Nico Rosberg fins al 2017. 

Per: Arnau Viñals Vendrell 

Després d'entrar a l'escuderia alemanya ara fa quatre anys en el seu retorn a la Fórmula 1, la marca de l'estrella renova al seu "pilot nacional" fins al 2017. 

 

L'alemany que està en la seva millor temporada aquest any, la seva carrera esportiva ha anat cap a millor quan va aconseguir la seva primera victòria el 2012 en el Gran Premi de la Xina i des d'aleshores, cinc victòries i vuit pole positions s'han adherit al seu palmarès. 

 

Declaracions 

 

Nico Rosberg: "Estic molt orgullós de conduir la fletxa de plata de la era moderna. Com a Alemany, el patrimoni de Mercedes-Benz és molt especial per mi, i estic orgullós de representar el millor cotxe i marca al voltant del món. Ha estat un camí difícil ser on som ara però tots vam confiar-hi i, gràcies al fantàstic recolzament de Mercedes-Benz, ara liderem la Fórmula 1. Ja miro endavant per als propers anys, seguirem apretant per guanyar més curses, i esperem, campionats." 

 

Toto Wolf, cap de Mercedes: "En Nico ha format part del projecte de les fletxes de plata des del primer dia en el desenvolupament de l'equip pel 2010  La seva velocitat, el seu compromís i la seva concentració ens ha ajudat a anar en la bona direcció i dur el equip endavant. Amb el seu rendiment el 2014, en Nico ha demostrat al món una cosa que ja sabíem a l'equip: que ell és un dels millors pilots a la Fórmula 1. Aquest nou contracte ens aporta una important estabilitat i continuïtat pel futur i estic agraït d'anunciar-ho en la cursa de casa per a Mercedes-Benz i en Nico a Hockenheim."