We don't miss anything!


Rosberg primer a l'espera de la qualy

2012-05-26 12:08

Nico Rosberg ha quedat primer a l'última sessió de lliures abans de la classificació, uns lliures que s'han acabat amb l'accident de Pastor Maldonado que ha provocat la bandera vermella, trencancat l'aleró davanter i la roda del darrere esquerra se li ha tret, a sobre Senna quan tornava a box ha impactat amb Perez que anava molt lent, però no ha passat res. A més a més Pérez abans ja li ha passat una cosa similar ell sol, quan a la zona de la piscina ha tocat la barrera. Abans d'això, Di resta ha trencat l'aleró davanter a la frenada de la sortida del túnel.

Segon ha quedat Felipe Massa, que ha sigut més ràpid que Sebastian Vettel que ha quedat tercer amb algun ensurt, Alonso ha quedat quart seguit de Grosjean cinqué. De la Rosa ha sigut el vint-i-quatré, l'últim, a quatre milessimes de Karthikeyan.

Els pilots s'han afanyat a sortir a pista a l'inici de la sessió, per fer les seves comprovacions.

Raikkonen, ha sigut el primer juntament amb Di Resta i els Mercedes a fer voltes. 

Tots els equips han fet el mateix a la Lliures 3: Fer una volta d'escalfament, una tanda llarga, i proves amb els pneumàtics super tous.

Mercedes juntament amb Lotus i Ferrari, han sigut els primers que han ficat els pneumàtics super tous, que els hi han permés que Rosberg acabés primer. A Mercedes han notat que a la primera volta el cotxe és molt poc manejable, però a la següent el cotxe és extremadament lleuger.

Els últims 10 minuts han servit als equips punters per provar la  Q3.

Molts pilots com sempre han fet passades de frenada: HAM, GLO, KAR, VER, PER, i SEN.

—————

Retorna