We don't miss anything!


Rosberg guanya un impresionant Gran Premi de Mònaco

2013-05-26 16:53

Nico Rosberg ha guanyat el GP de Mònaco, el circuit mes glamurós i històric del mundial, és el circuit en el qual tots els els pilots volen guanyar i ara Nico s'uneix als exclusius pilots que poden presumir d'obtenir una victòria en aquest traçat.

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz

La cursa s'ha iniciat amb els dos Mercedes en les dues primeres posicions i les posicions s'han mantingut tal i com estaven fins als primers moviments a boxes.

Tot s'ha convertit en una bogeria amb l'accident de de Felipe Massa, un accident idènticament al que va patir ahir en els lliures, un accident que li va impedir participar en la classificació. Amb aquest accident de Massa ha sortit el primer Safety Car de la temporada 2013.

Un cop s'ha iniciat de nou la cursa Pastor Maldonado ha tingut un accident amb Max Chilton en la corba de Tabac i amb aquest accident s'han mogut les barreres de seguretat obligant a treure la bandera vermella paralitzant la cursa. Després de reestart de la cursa Fernando Alonso que estava en sisena posició s'ha vist obligat a cedir-li una posició a Sergio Perez que unes voltes abans havia intentat l'avançament a Alonso i Alonso s'ha saltat la xicana de la sortida del túnel. Alonso es col · locava en setena posició i allà començava el seu desastre de Gran Premi.

Poques voltes després tornava a sortir un Safety Car per un accident entre Romain Grosjean i Daniel Ricciardo on Grosjean ha tocat a Ricciardo i s'ha pujat damunt d'ell, obligant a Daniel a retirar-se al moment i poc després abandonava Romain perquè el seu cotxe havia patit molts danys. Després del reestart de la cursa Jenson Button i Adrian Sutil avançaven a Fernando Alonso col · locant-lo en novena posició. A poques voltes del final Raikkonen ha patit una punxada en què ha hagut de parar a boxes enviant-lo a posicions molt endarrerides fora dels punts i Sergio Perez abandonava per danys greus en el seu monoplaça.
 
Fernando Alonso així ha acabat en sisena posició per darrere de Jenson Button i un sorprenent Adrian Sutil en cinquena plaça. Darrere de Nico Rosberg, ha acabat Sebastian Vettel i Mark Webber que han acabat aquest podi. Just darrere d'aquests homes ha acabat Lewis Hamilton.

—————

Retorna