We don't miss anything!


Rolex es converteix en cronometrador oficial de la Formula 1

2012-12-05 15:09

Escrit per: Arnau Viñals     @vinyi_arnau96

Rolex, marca de luxe líder en rellotgeria i pionera en cronometratge esportiu, es converteix en un soci important a la Formula 1, com a cronometratge oficial i rellotgeria oficial, substituint a LG. Això reforça el compromís de Rolex amb l'automobilisme. 

Rolex donarà el temps a diferents llocs del món durant cada Gran Premi. El logotip de Rolex estarà present en el circuits en que la Formula 1 celebri un Gran Premi.

 

Declaracions:

 

Gian Ricciardo Marini, direcctor general de Rolex SA: "Aquest és un pas emocionant per noslatres, l'ajustament entre la Formula 1 i ROLEX es molt natural. ROLEX i la Formula 1 tenen un esperit d'aventura, per l'enginyeria, que empeny fins els límits de la tecnologia. Els rellotges Rolex són el símbol dela recerca al més alt nivell de rendiment i fiabilitat, igual que la Formula 1."

 

Bernie Ecclestone: "Sense cap dubte Rolex és el soci escollit per un campionat com la Formula 1. El prestigi de la marca en l'excel·lencia dels seus rellatges, així com el compromís apassionat que ha demostrat tenir en el món del motor, li dóna certa credibilitat. Aquesta associació és una cosa que interessava a molta gent i que esperaven a la Formula 1. Rolex té un increïble patrimoni esportiu, de manera que la Formula 1 és el seu lloc adequat per estar."

 

 

—————

Retorna