We don't miss anything!


Rockenfeller s'endu la Pole a Rússia gràcies a Putin

2013-08-03 15:52

Mike Rockenfeller s’ha endut la primera pole position del DTM en la història del traçat rus. El d’Avui ha estat afavorit ni més ni menys pel mateix president de la Federació Russa, Vladimir Putin, NO ÉS BROMA, per causes que trobaran tot seguit.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Seguint la línia d’aquest matí, els Audi’s no han presentat massa problemes per passar a la Q2, però les diferències eren de menys d’un segon entre el primer i l’últim. A final de la Q1 hem vist que el espanyol Roberto Merhi (Mercedes) ha patit una sortida de pista al revolt dos i s’ha quedat clavat a la grava; un Merhi que no ha passat a la Q2 finalment.

Els eliminats de la Q1 han estat (17è a 22è): Timo Glock (BMW), Robert Wickens (Mercedes), Martin Tomzcyk (BMW), Marco Wittmann (BMW), Roberto Merhi i Andy Priaulx (BMW) que ha acabat a només 0.7 segons.

A la Q2, els problemes de trànsit s’han intensificat, i Paffet (Mercedes) y Spengler (BMW) els hi ha costat entrar a la Q3. Una Q2 que ha eliminat a (11è a 16è):  Miquel Molina (Audi), Adrian Tambay (Audi), Filipe Alburquerque (Audi), Timo Scheider (Audi), Joey Hand (BMW) i Edoardo Mortara (Audi).

La lluita de la Q3, per classificar-se pels quatre primers per fer la pole, una sessió en que la majoria de pilots han tardat a sortir,  i la sessió ha acabat amb els eliminats següents (5è a 10è): Jaimie Green (Audi), Dirk Werner (BMW), Gary Paffet (Mercedes),  Pascal Wehrlein (Mercedes), Daniel Juncadella (Mercedes), Christian Vietoris (Mercedes).

La Q4 finalment no s’ha celebrat ja que s’ha tancat l’espai aeri perquè l’avió presidencial (Vladimir Putin) estava volant per la zona de Moscou, i això impossibilitava als helicòpters a enlairar-se, i els 4 primers han estat finalment, Mike Rockenfeller s’ha endut la pole position, seguit del seu company d’equip a Audi, Mattias Ekström, seguit de dos BMW, Augusto Farfus i Bruno Spengler.

—————

Retorna