We don't miss anything!


Rockenfeller guanya a Moscou i s’escapa en el campionat

2013-08-04 14:51

Mike Rockenfeller ha guanyat la primera cursa que fa el DTM a Rússia, segon ha estat un altre Audi, Mattias Ekström, i completa el podi un BMW, Agusto Farfus, Bruno Spengler només ha pogut fer divuitè.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Bona sortida dels tres primers classificats però no pel campió del DTM, Bruno Spengler (BMW) que sortia amb els durs i ha estat avançat durant les primeres voltes per Jaimie Green (Audi), Gary Paffet (Mercedes), Adrian Tambay (Audi) que ha realitzat una molt bona sortida.  Però a la tercera volta quan Miquel Molina (Audi) intentava avançar a Bruno Spengler, impactava contra el canadenc i tots dos es sortien de pista i queien a les últimes posicions quan, a la quarta volta molt pilots s’han aturat a boxes per ficar els pneumàtics tous els option,. A la volta següent Spengler també s’ha aturat i s’ha tret de sobre els durs. I malauradament, Miquel Molina ha acabat retirant-se a la volta set.

Amb la situació de cursa estabilitzada, Mike Rockenfeller (Audi) s’ha començat a escapar respecte els seus rivals.

A la volta 20, el català Daniel Juncadella  s’ha aturat a box, on hem pogut comprovar els danys al cotxe del de Mercedes, Juncadella ha lluitat amb el de BMW Marco Wittmann durant bona estona, en que l’alemany finalment l’ha pogut avançar. També a BMW, Spengler començava la seva remuntada obligatòria i avançava al seu company de marca, Andy Priaulx, quan el canadenca ha estat doblat ni més ni menys que per el líder de la cursa i el campionat, Mike Rockenfeller que seguia amb un ritme increïble. Finalment, l’alemany s’ha aturat a la volta 45, i al sortir del box, Rockenfeller sortia  per darrere de Ekström (Audi), deixant la classificació virtual d’aquesta manera: Ekström, Rockenfeller, Farfus, Green (Audi) i Paffet (Mercedes).

A la volta 55 finalment s’ha aturat a boxes, Adrian Tambay que era l’únic que faltava per aturar-se per primera vegada. A Audi, veient que Ekström estava davant de “Rocky” han avançat l’aturada de Rockenfeller i han allargat la d’Ekström per a què Rockenfeller sortís per davant i s’emportés la victòria.

Amb aquesta acció i la posterior aturada de Tambay que era l’últim a fer la segona aturada, i sortia per darrere de Farfus, el francès amb els pneumàtics nous de seguida ha atrapat a Farfus, iniciant l’última lluita de la cursa, que ha acabat amb les posicions tal i com estaven.

Per tant, els sis primers han estat: Rockenfeller, Ekström, Farfus, Tambay, Paffett, Green.

—————

Retorna