We don't miss anything!


Rockenfeller el més ràpid en els lliures del DTM a Hockenheim

2013-05-04 10:42

L’Audi de l’experimentat Mike Rockenfeller ha sigut el més ràpid en els entrenaments lliures del DTM disputats al circuit de Hockenheimring Baden Württemberg.

per: Arnau Viñals Vendrell

La sessió ha començat amb els BMW, i sobretot els Audi’s que han agafat l’iniciativa, i han començat dominant en els primers compassos dels entrenaments. Timo Scheider (Audi Sport Team Abt) dominava la taula de temps per més d’un segon de diferència. Però els Mercedes apareixien amb la seva figura principal, Gary Paffet (EURONICS Mercedes AMG), que es ficava primer  a mig segon de Timo Scheider. Paffet ampliava la distància en fer una altre volta ràpida perfecte.

Mentrestant, el català de Lloret de Mar, Miquel Molina (Audi Sport Team Phoenix) s’aturava a box després de completar 5 voltes, acabant a la novena posició en aquell moment.

Jaime Green (Audi Sport Team Abt Sportsline), amb Audi, superava a Gary Paffet per 6 dècimes en aquell moment, demostrant, que no hi havia marca dominant en el circuit.

Pel que fa a l’altre català, Daniel Juncadella (stern Mercedes AMG), seguia escalant posicions i millorant els seus temps, arribant-se a col·locar nové.

Al cap d’uns minuts, l’ex-pilot de Fórmula 1, Timo Glock de BMW (BMW Team MTEK), és ficava segon entre els dos Mercedes, Andy Priaulx també de BMW (BMW Team RMG) es ficava tercer. Però a la següent volta, els BMW ja superaven als Mercedes i als Audi’s amb Timo Glock que es ficava al capdavant per només 51 mil·lèsimes.

A l’equador de la sessió, Andy Priaulx es ficava primer.

Pel que feia al castellonès, Roberto Merhi, el de Mercedes, després de haver estat els primers minuts al top10, a meitat de sessió s’havia de conformar amb la catorzena posició.

Mattias Ekström (Audi Sport Team Abt Sportsline) tornava a Audi al capdavant de la classificació. El suec, estava en un moment exultant, ja que no parava de realitzar volta ràpida, rere volta ràpida.

Després de l’esclafada dominat de 10 minuts de Mattias Ekström, el campió del DTM el 2011, Martin Tomczyk (BMW Team RMG) es ficava primer, i començava a ser el més ràpid a tots els sectors, un i un altre cop.

A falta només de 20 minuts per la conclusió dels entrenaments Lliures del DTM disputats a Hockenheimring Baden-Württenberg, l’alemany Mike Rockenfeller (Audi Sport Team Phoenix), company d’equip del català Miquel Molina, es ficava a la primera posició, per només 38 mil·lèsimes. A més a més, l’espanyol Roberto Mehri es ficava en una sorprenent tercera posició.

A falta de deu minuts pel final, la gran majoria de pilots sortien a pista, però cap d’ells millorava el seu temps notablement.

Després de més de 15 minuts encapçalant la taula de temps Mike Rockenfeller, veia com el moviment a la zona alta tornava a despertar, i després de que Ekström es fiques líder, Rockenfeller li tornava la posició.

Finalment primera posició per Rockenfeller seguit de Mattias Ekström i Augusto Farfus. Merhi desè, Molina catorzè i Juncadella dinovè. 

—————

Retorna