We don't miss anything!


Robert Wickens guanya a Nürburgring una cursa trepidant

2013-08-18 15:14

El pilot de Mercedes Robert Wickens ha guanyat la cursa disputada a Nürburgring (Alemanya) Davant Augusto Farfus i Christian Vietoris.

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz

La cursa ha començat amb aigua sobre la pista mentre tots els seus participants la començaven amb els nuemáticos de sec. En donar-se la sortida tots han anat amb molta cura i Miquel Molina mantenia la seva tercera posició de sortida. Mike Rockenfeller que a la sortida s'ha vist molt endarrerit ha fet una carrera molt diferent i quan ha sortit el SC a la pista Rockenfeller ha posat els pneumàtics de pluja i ha tornat a rejuntarse al gran grup.

Els altres pilots no han parat, per tant Rockenfeller i el seu Audi han anat pujant posicions, conforme tots els pilots de davant anaven entrant, Rockenfeller s'ha situat líder però sense que la parada li contés com una de les dues parades obligatòries.
 
Rockenfeller finalment ha acabat 4t confirmant encara més com a líder del mundial a falta de tres curses del final de la temporada.
 
Miguel Molina quan estava en plena lluita pel podi de la cursa, s'ha sortit de la pista fent-lo fora dels punts, Miguel ha remuntat fins a la 8 º posició puntuant per primera vegada en aquesta temporada. Daniel Juncadella s'ha vist obligat a retirar-se després d'una carrera molt complicada, amb un SC i una estratègia no molt encertada. Roberto Merhi ha acabat últim en una de les pitjors carreres.
 
El màxim rival per al mundial de Rockenfeller, Bruno Spengler no ha puntuat 14è i Gary Paffet tampoc.

—————

Retorna