We don't miss anything!


Rins lidera els primers lliures

2014-04-11 16:50

El català, Alex Rins de l’equip Estrella Galicia 0’0 ha estat el més ràpid de Moto3 durant la primera sessió d’entrenaments lliures al circuit de Las Americas a Texas, Estats Units.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Pocs, molt pocs espectadors han presenciat en directe la primera sessió de lliures al circuit de les Americas on l’ igualtat entre els pilots que teníem a Qatar, s’ha mantingut durant avui també.

 

Però només iniciar-se la sessió de 40 minuts, Juanfran Guevara ha patit problemes a la seva moto, tot i això minuts després ha solucionat els problemes, aconseguint tornar a pista. Mentrestant, Jack Miller liderava la classificació amb un Alex Márquez tercer i un Arthur Sissis que tornava després de la seva lesió a Qatar amb el 21è lloc.

 

També hem vist caigudes, la primera ha estat causada per Zulfahmi Khairuddin, per sort, sense conseqüències. A falta de 10 minuts pel final, Alex Márquez ha trencat el domini de Miller fent-se amb el primer lloc, però al acabar la volta s’ha anat pel terra, sense lesions. Matteo Ferrari també ha patit una caiguda.

 

La caiguda de Márquez l’ha aprofitat el seu company d’equip Alex Rins per tal de fer-se amb el primer lloc quan restaven 5 minuts per la conclusió de la sessió.

 

Finalment, Rins aconseguia millorar encara més el seu temps, acabant en el primer lloc, seguit de Vazquez, Miller, Viñales i Márquez.

 

—————

Retorna