Rins li guanya la batalla a Viñales en els FP2

2013-09-13 13:41

Alex Rins és el més rapid dels FP2 disputats a Missano, guanyant-li la partida a Maverick Viñales, amb el qual s'ha disputat el primer lloc durants els quaranta-cinc minuts. Alex Marquez ha estat tercer, i al final ha caigut igual que Salom que ha estat sisè.

Per: Eric Calduch

Els FP2 de Moto3 començaven amb un Viñales liderant des del principi fent una gran volta de 1:44.0 treient mig segon a Folguer, Marquez, Rins i Salom. Entre els primers quinze minuts teniem les dos primeres caigudes de la sessió per part d'Alan Techer (TSR Honda) i l'espanyol Juanfran Guevara (TSR Honda). Més tard també Masbou tirava a terra la seva FRT Honda. 

En apartat de temps, Viñales seguia al capdavant amb Rins al darrere i el seu cosí Isaac Viñales tercer. Marquez i Folguer es posaven per davant del cosí del de Team Calvo posant-se Marquez al top tres. A falta de quinze minuts pel final, el líder del mundial, Luis Salom sufria una violenta caiguda, que li deixava forts dolors al tormell i el genoll. Tot i així el de Red Bull KTM tornava a pista passats deu minuts. 

La batalla Rins-Viñales continuava, amb els dos baixant registres constantment i alternant-se la primera posició. A falta de deu minuts, el pilot de Roses semblava que s'enduia el millor temps amb un 1:43.7 però Rins al ultim instant li treia el millor temps baixant al 1:43.4, rebaixant el record del circuit. Ja amb la bandera de quadres caiguda, Baltassarri queia i seguidament Alex Marquez s'anava al terra violentament. Tot i anar coix, el català semblava està bé.

Com deia Rins primer seguit de Viñales i Marquez. Salom després de la caiguda acabava sisè per davant d'Isaac Viñales. Efren Vazquez amb un rendiment molt pobre era 19º, Ana Carrasco 24º i Juanfran Guevara 35º tancant la taula de temps. Demà Moto3 disputa els FP3 a les 09:00h i la qualificació a les 12:35h.