We don't miss anything!


Rins i Márquez líders a Mugello

2014-05-30 19:23

Per: Jordi Ferrer

Alex Rins ha acabat a la primera posició, seguit per Miller i Márquez durant els FP1 al Circuit de Mugello,Itàlia. Generalment, ha hagut molt de treball per als equips i pocs accidents. Els equips han posat les motos a punt tenint en compte la recta principal, on la velocitat punta es un factor bastant important de cara a la cursa.

 

La sessió com sempre, ha començat amb tranquil·litat a causa de les baixes temperatures, factor que afectava a la pista, ja que hi havia poc grip. Quan la temperatura començava a augmentar una mica i l’asfalt començava a tenir grip, immediatament els pilots han baixat la crono de dos minuts, principalment els més punters. Alex Rins, baixava la crono amb bastant tràfic a la pista.

                                                                                                                                    

Els temps més destacats eren de Rins i Márquez, on les Honda responien a la recta principal i les KTM sofrien bastant. Tras haver-hi completat tandes de voltes normals, els pilots es dirigien cap al box per tal de tenir un bon set-up.
 

Com hem dit abans, la pista evolucionava bé amb el pas del temps. Miller va donar la sorpresa al ficar-se al capdavant de la classificació a falta de 14 minuts per al final. Amb poc tràfic a la pista, Rins i Márquez tornaven a liderar la tabla de temps i, finalment acabaven en les posicions respectives, amb Efrén Vázquez a la quarta posició.
 
Més tard, Alex Márquez ha liderat els FP2 passats per aigua als últims minuts, seguit de Fenati i Miller. Els temps seguien igual d’ajustats, amb el mateixos pilots més punters al davant de la taula de temps i el treball dels equips seguien sent intensos.   

 

Primerament, quan es donava bandera verda per a començar els FP2, unes gotes d’aigua han perjudicat i han mostrat la bandera vermella, però això no era la causa, sinó que hi havia un problema tècnic amb el sistema de cronometratge. Una vegada s’han solucionat els problemes, començaven els FP2 amb un accident a pista per part de Scott Deroue, però el pilot no ha tingut cap mal.

 

Els pilots italians han començat amb molta motivació i Fenati era el primer en marcar temps per de baix dels dos minuts, seguit del seu rival, Miller. Mahindra podria estar amb el grup de davant durant la cursa.  

 

Finalment, a falta de 10 minuts per al final de la sessió, el líder del campionat baixava el seu crono, però sense superar a Fenati. El més ràpid va acabar sent Alex Márquez. Efren Vázquez va quedar a la dècima posició, amb el record de velocitat punta.

 

 

—————

Retorna